Apartmandaki Yabancılara 'Kime Geldiniz' Dedi: Öldüresiye Dövdüler

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta oturduğu apartmanda gördüğü yabancılara "Kime geldiniz?" diye soran Yıldırım D. ölümden döndü.

Esenyurt ilçesinin Pınar Mahallesi'nde 12 Mart Cumartesi günü meydana gelen olayda Yıldırım D. adlı vatandaş işinden çıkmış ve ekmek alarak evine dönmekteydi.

Oturduğu apartmana geldiğinde girişte bekleyen iki kişiyi gören ve şüphelenen Yıldırım D. "Siz kime geldiniz" diye sordu ancak şahıslar sinirlenerek "Sen kaşınıyorsun bak, seni döveriz" diye tehdit etti. 

Bunun üzerine öfkelenerek "Ne yapacaksınız? Beni mi döveceksiniz?" diyen Yıldırım D. ile şahıslar arasında arbede çıktı. Olayı apartman yöneticisine iletmek üzere telefonunu eline aldığı sırada şahıslar Yıldırım D.'ye saldırdı. Yıldırım D. kafasına sert bir cisimle vurulunca yere düştü ve bilincini kaybetti. Yıldırım D. baygın vaziyette yatarken şahıslar kafasını tekmelemeyi sürdürdü.

Apartmanda Oturan Akrabalar Üzerinden Atlayıp Kaçtı

Hareketsiz kalan Yıldırım D.'nin öldüğünü düşünen şahıslar telefonunu da çalarak olay yerinden kaçtı. Saldırganlar, dakikalar sonra apartmanda yaşayan amcalarını arayarak "Biz birini öldürdük, çabuk oradan uzaklaşın" dedi. Saldırganların akrabaları telefon üzerine apartmanın girişinde yatan komşuları Yıldırım D.'nin üzerinden atlayarak kaçtı.

Bir süre sonra kendine gelen Yıldırım D. çok kan kaybettiğini görünce 112'yi aramak istedi ancak telefonunu bulamadı. Eşinin telefonuyla 112'yi arayarak durumunu bildiren Yıldırım D. olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

"Durmadılar, Kafamı Tekmelemeye Devam Ettiler"

8 yıldır o apartmanda oturduğunu ve şahısları tanıyamadığını için bir anormallik olduğunu belirten Yıldırım D., yaşananları anlattı. "Şahıslar bana biz misafiriz, burada misafirliğe geldik deselerdi hiç böyle bir sorun olmayacaktı" diyen Yıldırım D., "Haber vermek için yöneticiyi aramak istedim. Tam telefonu açtığım esnada şahıslardan biri elimden telefonumu çekti ve ardından darp edilmeye başladım. Yönetici ile konuşmama izin vermediler, bu sırada beni gasp ettiler. Ben onlara karşı koymaya çalışınca benim gözüme bir cisimle vurdular. O darbeden sonra ben bilincimi kaybettim. Tabi onlar durmadılar, kafamı tekmeleye devam ettiler. Kamerayı da görmedikleri için beni öldüresiye dövdüler. Hareketsiz kalınca da telefonumu çalarak kaçıyorlar" diye konuştu.

"Ameliyat Olmam Gerekli, Kafamda ve Vücudumda Kırıklar Var"

Yıldırım D. "Kaçtıktan sonra arayıp ‘Biz birini öldürdük oradan kaçın' demişler. Komşularım da benim yerde yattığımı görmüşler kaçarken ama hiçbir şey yapmayıp üstümden geçmişler. Benim şu anda ameliyat olmam gerekli. Kafamda ve vücudumda kırıklar var. Birçok yerimde sakatlıklar var. Ben şahıslardan şikayetçiyim yetkililerden bir an önce tutuklanmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

istanbul esenyurt apartmandaki yabancılara kime geldiniz dedi öldüresiye dövdüler yıldırım d. sakatlıklar var ameliyat olmam gereli gerekli