Araplar İstanbul'da Bir Sitenin Yönetimini Ele Geçirmiş

TAKİP ET

Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İstanbul Esenyurt'ta 1755 dairelik bir siteyi Arapların sahte ve şüpheli vekaletnameler kullanarak ele geçirdiğini ifade etti. Ayrıca Arapların, yüksek ek bütçeyi reddeden Türk ev sahiplerine ''Fakir Türk istemiyoruz'' dediğini de ekledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Arapların sahte ve şüpheli vekaletnameler ile İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir sitenin yönetimini ele geçirdiğini iddia etti.

Özdağ, Arapların 2022’de 17 milyon, 2023’de 23 milyon olarak çıkan ek bütçeye itiraz eden Türk ev sahiplerine ''Fakir Türk istemiyoruz'' dediğini de ileri sürdü.

Ayrıca Ümit Özdağ, bayram namazı kılındığı görülen görüntülerde Arapların, Türk imamın arkasında namaz kılmak istemedikleri için site içerisinde namaz kıldıklarını belirtti.

'Fakir Türk İstemiyoruz'

Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''İstanbul Esenyurt Fi tower sitesi 1755 dairenin bulunduğu bir site. Sitede Türkler azınlığa düşmüşler. Araplar site yönetimini sahte veya şüpheli Vekaletnameler kullanarak ele geçirmişler. Arapların çoğunluğu ele geçirdiği sitede harcamalar artmış. 2022’de 17 milyon, 2023’de 23 milyon ek bütçe çıkarmışlar. Bu büyük rakamlara karşı çıkan Türk ev sahiplerine “fakir. Türk istemiyoruz” diyorlarmış. Azınlıkta kalan Türkler Büyükçekmece cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunmuş  Büyükçekmece 1. Sulh hukuk mahkemesine dava açmış yaklaşık 1 yıldır hukuk mücadelesi veriyorlar. Aşağıdaki görüntülerde site bahçesinde kalınan bayram namazından. Türk imamın arkasında namaz kılmamak için bahçede kılıyorlar. Bu sitede yaşananlar Türkiye’nin geleceğini anlatıyor.''

 

arap istanbul esenyurt mülteci Sığınmacı kaçak site yönetimi