Arapların Türk Topraklarını Sessiz İşgali Devam Ediyor: Parayla Türk Vatandaşlığı Satın Almak İçin Reklam Filmi Yayınladılar

TAKİP ET

Türk vatandaşlığını parayla satan Türkiye için Arapların hazırladığı bir reklam filmi sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye kontrolsüz göç sonucu ülkeye doldurulan binlerce yabancı uyruklu sığınmacının işgalinden dolayı yeterince mağdur edilmişken, Arapların son dönemlerde "parayla Türk vatandaşlığı satın alabilme" imkanları da ülkenin "sessiz istilasına" zemin hazırlıyor.

Parayla Vatandaşlık Almayı Meşrulaştıran Reklam Filmi Çektiler

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Arapların parayla T.C. vatandaşlığı satın almak için reklam filmi yayınladığı görüldü.

Videoda, en lüks sitelerde şatafatlı evlerin ve "Türk vatandaşlığının" sahibi olan Araplar akıllara  küçücük evlerine ödemeleri gereken fahiş kira bedellerini karşılayamayan Türk vatandaşlarını getirdi.

Türkler ülkedeki bütün imkanlardan bütçeleri yetmediği için feragat ediyorken Arapların parayla Türk vatandaşlığını bile satın alabilecek kadar değerli olması "Türkler kendi yurdunda bile Araplardan daha değersiz" "Kanla alınan toprakları parayla satıyoruz" yorumlarına sebep oldu.

araplar parayla türk vatandaşlığı türk vatandaşlığı satın aldılar reklam filmi