Arctic Monkeys Grubunu Küfür Edip Kovan Bakkal: Gelsinler Tanışalım, Yeter ki İnsan Olsunlar

TAKİP ET

Arctic Monkeys grubunu küfür edip dükkanının önünden kovan bakkal konuştu.

Konser vermek için İstanbul'a gelen İngiliz müzik grubu Arctic Monkeys, konserden önceki gece Beyoğlu Asmalımescit’te bir mekana gitti.

Mekandan saat 01.00 sıralarında ayırlan grup üyeleri içki şişeleriyle, hemen karşıdaki bakkalın önünde sohbet etmeye başladı. Bakkal, grubun dükkanının önüne içki şişesi bırakıp gürültü çıkarmasına sinirlenerek grup üyelerini küfürlü bir şekilde bağırarak kovdu.

Arctic Monkeys Grubu Türkiye'de Bakkalın Saldırısına Uğradı


Olay sosyal medyada gündem oldu. Bakkal Aydın Gül, olayla ilgili olarak Hürriyet’ten Emin Mert Kırarslan’a konuştu.  Bakkal yaşanan olayı şöyle anlattı:

"Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir grup vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar.

Önce ‘Şişeleri buraya bırakmayın’ diye uyardım. ‘Lütfen bırakmayın, bu şişeler kepenkleri patlatıyor, kazaya sebep olmasın’ dedim. Çıktım dışarı, bir tanesi yine buradaydı. Sinirlendim ve şişeleri çöpe attım. Zaten bunalmıştım. Hoş olmayan bir olay tabii. Belki bağırmam yanlış ama bunu yapmaya hakları yok, şişeleri çöpe atabilirlerdi.

Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Grup orada içiyordu bir sinir patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, uyarıdan sonra hâlâ şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem ama grup gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, yeter ki insan olsunlar."

arctic monkeys arctic monkeys grubu küfür bakkal bakkal küfür etti