Arı Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Arı sütü sabunu doğanın en değerli içeriklerinden olan, cilt sağlığı için oldukça yararlı olan, sütsü kremsi yapısıyla ön plana çıkan bir üründür. Doğal cilt bakım ürünlerini seven kullanıcılara hitap eden arı sütü sabunu cilt kuruluğunu önleyerek cildinizi nemlendirir. Antiagin özü, yüksek nemlendirici etkisiyle ön plana çıkan doğal sabun, sivilce ve akne tedavisinde oldukça etkilidir. Cilt problemlerini en az seviye indirir

Arı sütü sabunu doğanın en değerli içeriklerinden olan, cilt sağlığı için oldukça yararlı olan, sütsü kremsi yapısıyla ön plana çıkan bir üründür. Doğal cilt bakım ürünlerini seven kullanıcılara hitap eden arı sütü sabunu cilt kuruluğunu önleyerek cildinizi nemlendirir. Antiagin özü, yüksek nemlendirici etkisiyle ön plana çıkan doğal sabun, sivilce ve akne tedavisinde oldukça etkilidir. Bileşimindeki değerli, mucizevi içerikler cildin ihtiyacı olan besinleri sağlayarak cilt problemlerini en az seviye indirir.

Arı Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir?

Arı sütü sabununun faydaları özellikle cilt sağlığı üzerinde etkilidir. Cilt hücrelerini tazeleyerek daha genç estetik, canlı görünmesini olanak sağlayan doğal süt özlü sabunun faydalarından bazıları şunlardır:

Leke ve siyah noktalara karşı etkin koruma güvenliği sağlar.

Cilt hücrelerini yenileyen özel bakım sabunu kırışıklıkları önleyerek cildinizin daha elastik, pürüzsüz, canlı ve genç görünmesine yardım eder.

Göz çevresinin daha aydınlık, fresh görünmesine olanak sağlayan doğal sabun her kadının hayali olan canlı, parlak, pürüzsüz cilt yapısına sahip olmasını sağlar.

İçeriğinde yüksek fosfor sülfür B vitamini, biotin A D,E,K,H, B kompleks vitaminlerinin hepsini barındırır.

Arı Sütü Sabunu Ne İşe Yarar?

Arı sütü sabunu kullananlar yüksek yaşlanma karşıtı gençleştirici etkisi ile karşılaşır. Ciltteki siyah nokta, sivilce, akne, yara oluşumunu önleyen özel, doğal içerikli sabun ayrıca cildinizi zararlı ultraviyole ışınlarına karşı da korur. İçeriğindeki yüksek besin ve mineral değerleri sayesinde cildinizi yenileyerek kolajen üretimini artırır.

Arı Sütü Sabunu Nasıl Kullanılır?

Arı sütü sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratik olup cilde doğrudan kullanılarak köpürtüldükten sonra bol duru su ile durulanır. Cildinizi ıslattıktan sonra yüzünüze yavaş yavaş bastırmadan özenli şekilde uygulamalısınız. Cildinize hassas mesajlar yaparak yüzünüzü bol duru suyla durulayabilirsiniz. Cildin yumuşaması için su altında 15 ila 20 dakika kadar beklemeniz tavsiye edilir. Yumuşayan cildinizi ovaladıktan sonra ölü hücrelerden arındırabilir; yüksek iyileştirici, gençleştirici etkisini kısa sürede fark edebilirsiniz.

Arı Sütü Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Arı sütü sabununun gün içinde kullanımı en az iki ya da üçtür. Ciltteki gözenekleri temizleyen doğal bitki özlü sabun, cildinizi yenileyerek oldukça estetik, yumuşak, canlı ve pürüzsüz gürünüm kazanmanıza yardım eder. Son zamanlarda kemoterapi tedavisinde oldukça tercih edilen arı sütü sabun ve ürünleri kan basıncını düşürme, kolesterol seviyesini düşürme, kanser türlerini önleme, kısırlığı tedavi etme, iltihabı azaltma, sindirim bozukluklarını iyileştirme, erken yaşlanmayı önleme, karaciğeri koruma gibi pek çok iyileştirici sahiptir.

Arı Sütü Sabununun Zararları Nelerdir?

Arı sütü sabununun zararları ideal ve dengeli şekilde kullandığınız takdirde yoktur. Hatalı kullanımlarda çok ciddi zararlara neden olduğu görülmüştür. Arı sütüne karşı alerjisi bulunan kişiler uzman hekim denetiminde kullanmalıdır. Kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin yanı sıra hamile kadınlar da kullanımından önce hekime danışmalıdır. Uygulama sırasında yan etkisini gördüğünüz takdirde kullanımını durdurarak doktora başvurmalısınız.

Arı Sütü Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Arı sütü sabununun satış fiyatı 30 TL ile 187 TL arasında değişmektedir. Ürünün miktarı, içeriğinde kullanılan bitki özlerine göre fiyatı da değişiklik gösterir. Düzenli olarak kullandığınızda cildinizin daha sıkı, sağlıklı ve genç görünmesine yardım eden doğal içerikli sabun, cildinizi nemlendirerek aydınlık ferah görünmesine yardım eder. Cildinizi besleyerek kırışıklıkları daha az belirgin hale getirir. Aktif, yoğun nemlendirici içeriği ile dikkat çeken sabun cilt leke, siyah nokta ve akne problemlerini azaltarak zamanla yok eder. Yüze faydaları saymakla bitmeyen arı sütü sabunu cilt kuruluğu problemlerini önler. Cildinizi besleyerek daha nemli, diri, genç ve estetik görünmesini sağlar. Anti aging yapı özelliğine sahip olan arı sütü özlü sabun bileşimindeki zengin vitamin değerleriyle cildinizi besleyerek akneleri yok eder.