Arif Kocabıyık'a Saldıranların Alaattin Çakıcı'ya Yakın Kişiler Olduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Sokak röportajı yaptığı sırada Arif Kocabıyık'a saldıran kişilerin Alaattin Çakıcı'ya yakın kişiler olduğu ortaya çıktı.

YouTube kanalı İlave TV'nin sahibi Arif Kocabıyık'a sokak röportajı yaptığı sırada saldıran şahısların MHP'ye yakınlığıyla bilinen suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya yakın isimler olduğu ortaya çıktı.

Kocabıyık dün Kırıkkale'de saldırıya uğramış, kendisine saldıran kişilerin 06 AKP 40 plakalı bir araçtan indiklerini duyurmuştu.

Arif Kocabıyık'a AKP Plakalı Araçtan İnen 3 Kişi Saldırdı





Söz konusu aracın Alaattin Çakıcı'nın konvoyunda defalarca görülen bir araç olduğu ve araçtan inerek Kocabıyık'a saldıran şahısların "Ayanoğlu" soyadlı grup olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafta görülen şahıslar, Alaattin Çakıcı'nın Kırıkkale'de Ramazan Ayanoğlu'nu ziyaret ettiği anların bulunduğu videoda da görülüyor.

 

Çakıcı'nın U Dönüşü

Daha önce cezaevinden yazdığı mektuplarda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Yezit" diyen Alaattin Çakıcı, MHP lideri Bahçeli'nin 15 Mayıs 2016'da yapılamayan ve partisinin bölünmesiyle sonuçlanan olağanüstü kongre süreciyle AKP'ye yakınlaşmasının ardından Erdoğan'a hakaret etmeyi bırakmıştı.

Bir süre sonra kurulan Cumhur İttifakı tarafından infaz kanununun değiştirilmesiyle suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı tahliye edildi. Çakıcı, tahliyesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tehditlerde bulunmaya başladı.

ar if arif kocabıyık saldıranların alaattin çakıcı yakın isimler olduğu ortaya çıktı