Arınç Ahmet Hakan'a Sert Çıktı: Bak Aslanım!

TAKİP ET

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a sert tepki gösterdi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Beni fazla zorlamasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

Arınç: Beni Fazla Zorlamasınlar


Bu açıklamaya Hürriyet'teki köşesinden yanıt veren Ahmet Hakan, "Son afra tafrasını şu şekilde ifade etmiş Bülent Arınç: 'Erdoğan’a karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum ama beni fazla zorlamasınlar.' Fazla zorlarlarsa Erdoğan’a karşı rakip olabilirmiş! Kimler zorlayacaklarsa Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı... Zorlasınlar da... Alsın boyunun ölçüsünü!" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan'a çok sert bir yanıt veren eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Ben siyaseti zirvede bıraktım. Sen ise yaşadığın savrulma sonucu tüm değerler bütününü kaybederek merhum müftü babanın dahi kemiklerini sızlattın. Öyle ki seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedik Sekter'e dahi acıyorum.

Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin.

Beni samimiyetle eleştiren herkese saygı duyarım ama sen istihza ediyor; hakaret etmek istiyorsun. Bu hadsizliklerine son vermen için başkaları gibi kapalı kapılar ardında değil, kamuoyunun gözü önünde seni ilk ve son kez muhatap alıyor ve uyarıyorum" ifadelerini kullandı.

Muhatabına… pic.twitter.com/x45lqKEHNl

— Bülent Arınç (@bulent_arinc) December 1, 2021

bülent arınç ahmet hakana sert çıktı bak aslanım