Arınç, FETÖ'den Tutukluyken Ölen Nusret Ağabeyine Ağıt Yaktı

TAKİP ET

Bülent Arınç, FETÖ'den tutukluyken Çin Virüsü nedeniyle hayatını kaybeden Nusret Muğla'nın ardından taziye mesajı yayımladı.

Bülent Arınç, geçmişte Saadet Partisi döneminden itibaren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eskiden en yakın çalışma arkadaşlarından birisiydi. Ancak aralarına giren soğukluk nedeniyle artık kaçak dövüşerek muhaliflik yapıyor. 

Arınç'ın muhalifliği de daha çok FETÖ mensuplarını savunacağı zaman ortaya çıkıyor. 

FETÖ'den tutuklanan 84 yaşındaki Nusret Muğla, cezaevinde Çin Virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. 

Arınç, Nusret Muğla'nın ardından taziye mesajı yayımladı. 

“Nusret Ağabey ile lise yıllarımda tanışmıştım” diyerek taziyesine başlayan Bülent Arınç, Nusret Muğla için "Risale-i Nur'ları okur, fırsat bulursa insanlara iman ve Kur'an hakikatlerini anlatır, herkese ikramda bulunurdu. Üniversite yıllarım ve ardından avukatlığa başladığım dönem de Nusret Ağabey ile dostluğumuz devam etti. Bazen çay sohbetleri yapar, Kendisi gibi pırıl pırıl insanlarla kitap okur, sohbet yapardık. Sonra berberlikten ayrıldı ve küçük bir kavaf dükkanı açtı. Aynı hizmetine orada devam etti; artık Kavaf Nusret Ağabey olmuştu. Sonra ‘Hizmet Hareketi’ olarak bildiği yolda eğitim faaliyetlerine destek olmaya başladı. Kısıtlı imkânlarını bu yolda kullandı" dedi.

"Doğru bildiklerimi söylediğim için ben de hakaret gördüm, azarlandım, horlandım, Fetöcü olarak hedef gösterildim. Sana ve arkadaşlarına faydalı olamadığım gibi kendime de faydalı olamadım" diyen Arınç, Nusret Muğla'dan "helallik" istedi.


 

bülent arınç fetö ağıt ağlama nusret muğla