Arkadaşını Dezenfektan İle Öldürdü

TAKİP ET

"Şaka yapmaya çalışırken" üzerine dezenfektan döktüğü arkadaşını ateşe verdi.

12 Aralık'ta Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki bir parkta meydana gelen olayda, 14 yaşındaki Burak A. 13 yaşındaki arkadaşı İsmail K. ile bölgede dezenfektan üretimi yapan bir meslek lisesinin bahçesinde bulunan varillerden şişelerle dezenfektan aldı.

Sonrasında olayın gerçekleştiği parka gelen arkadaşlar şakalaştığı sırada İsmail K., arkadaşı Burak A.'nın üzerine dezenfektan dolu şişeyi boşalttı.

Sonrasında İsmail K., Burak A.'yı çakmakla ateşe verdi ve Burak A. yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar Burak A.'ya müdahale ederken 14 yaşındaki genç ambulansla kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Ölümün eşiğine gelen Burak A.'nın yoğun bakımda tedavi altına alınırken polise ekipleri İsmail K.'nın ise ormanlık alana kaçtığını, sonrasında ise yakınlarda bulunan bir anaokulunun bahçesine geldiğini belirledi. İsmail K. anaokulunun bahçesinde uyuyakaldığı yerde yakalandı.

Olaya ilişkin bilgi veren Burak A.'nın yakınları, yoğun bakımdaki gencin akıbetine ilişkin "her şeye hazırlıklı" olduklarını söyledi. Aile, dezenfektan üreten liseden ve İsmail K.'nın ailesinden şikayetçi oldu.

14 yaşındaki Burak A., günlerdir süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

dezenfektan ateşe verdi arkadaşını