Arkasında 'Fırat Çakıroğlu Sağ Olsun' Yazan Engelli Aracını Kırdılar

TAKİP ET

Konuşma bozuklukları ve hareket etme kısıtlılığı nedeniyle kendisine "Alkollü, uyuşturucu kullanıyor" diyenlere tepki gösteren diyen Burak Duru isimli engelli gencin özel aracını kırdılar.

Aykırı'nın haberine göre insanların kendisine "Alkollü, uyuşturucu madde etkisinde" gibi ithamlarda bulunduğunu söyleyen Burak Duru, "Engelli olduğum için insanlar benden korkuyor. Alkol içtiğimi, kötü bir şey yaptığımı zannediyor sesimden dolayı. Ama arkadaşlar beyin ameliyatı oldum ben. O yüzden benden korkmanıza gerek yok, benden çekinmenize gerek yok. Hepinizin başımın üstünde yeri var" demişti.

Burak Duru, son paylaştığı videosunda özel aracını kırdıklarını söyledi.

Duru, videoda şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar selamün aleyküm. Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Şikayet ettiniz anladım, ban yedim anladım, uyuşturucu kullanıyor dediniz anladım, alkol içiyor dediniz anladım. Bu araba benim elim ayağım. El insaf ya, bu arabayı nasıl kırdınız. Yürüyemiyorum ben yürüyemiyorum. Yapana ben hakkımı helal etmiyorum" 

Duru'nun aracının arkasında şehit Fırat Çakıroğlu'nun adının yer aldığı görüldü. Aracı kimin, neden kırdığı ise bilinmiyor. 

burak duru engelli genç fırat çakıroğlu engelli engelli aracını kırdılar engelli aracı