Arnavutköy'de Bir Parkta Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'deki bir parkta yeni doğmuş bebek bulundu.

Dün akşam, Arnavutköy Şehir Parkı'nda dinlenen vatandaşlar, ağaçlıkların arasından bebek ağlama sesi duydu. Sesin geldiği yere doğru yönelen vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebeği çanta içerisine konulmuş halde buldu.

Bebeği bulan vatandaşlardan Cengiz İlk, ilk başta bebeğin bir aile tarafından unutulmuş olduğunu düşündüğünü, bir süre etrafı araştırdıktan sonra sonuç alamayınca durumu polise haber verdiğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği alarak hastaneye götürdü.

Cengiz İlk, olayı "Ben hastaneden geldim ve yorgundum buradaki alana uzanayım dedim 10 bilemedin 15 dakika geçti buralardan ses duymaya başladım. Çalı diplerine falan baktım. Yaklaşınca sesin çantadan geldiğini fark ettim. Çantayı açıp baktığımda içerisinde yeni doğmuş bir bebek gördüm. Üzerinde lekeler vardı. Motorlu güvenlikler geziyordu. Onlara haber verdim hemen gelip bebeği çıkardılar. Polise ve ambulansa haber verdiler. Bir eczaneye ait ilaç poşeti de vardı üzerinde. Poşetin içerisinde ne olduğunu göremedim polis ekipleri burada çalışma yapıyorlar" şeklinde aktardı.

Bebeğin kim veya kimler tarafından parka bırakıldığı araştırılırken, hastaneye götürülen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve birkaç günlük bir bebek olduğu öğrenildi.

istanbul arnavutköy park şehir parkı bebek yeni doğmuş bulundu vatandaşlar buldu ağlama sesi birkaç günlük