Asansörde Tecavüz Girişiminde Bulunan Filistinlinin 8 Yıl Hapsi İstendi

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta lüks bir sitenin asansöründe 35 yaşındaki U.K.'ya tecavüz girişiminde bulunan 16 yaşındaki Filistinli A.A.'nın 8 yıl hapsi istendi.

İstanbul'da genç bir kadını oturduğu siteye kadar takip ettikten sonra çitlerden atlayarak siteye giren ve asansörde U.K.'ya tecavüz girişiminde bulunan Filistin uyruklu 16 yaşındaki A.A.'nın 8 yıla kadar hapsi istendi.



Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği fezlekede, şüpheli A.A’nın bahçe duvarından tırmanarak site içine izinsiz girdiği ve U.K’yı site içerisinde görerek takip etmeye başladığı anlatıldı.

Asansörde Tecavüz Girişiminde Bulunan Filistinlinin İlk Vakası Değil: Daha Önce de Bir Çocuğu Taciz Etmiş



U.K’nın asansöre binmesini bekleyen A.A, asansöre biner binmez asansör kamerasının görüntü almaması için yukarı doğru çevirdi. Fezlekede buna dayanılarak A.A.'nın olayı önceden planladığı belirtildi.

A.A’nın kamerayı çevirdikten sonra U.K’ya cinsel saldırı girişiminde bulunduğu belirtilen fezlekede, kadının direnmesiyle şüphelinin kaçtığı ifade edildi.

Fezlekede Filistinli şüpheli A.A hakkında, "cinsel saldırıya teşebbüs" suçundan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılması talep edildi.

filistinli tecavüz asansörde tecavüz girişimi a.a. esenyurt belediyesi asansörde tecavüz tutuklama cinsel saldırıya teşebbüs