Aşı Karşıtları Cumartesi Günü Maltepe'de Miting Düzenleyecek

TAKİP ET

Aşı karşıtları Cumartesi günü saat 15.00'da İstanbul Maltepe'de toplanıyor.

Mitinge ilişkin açıklama yapan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın İstanbul Valiliği, Maltepe Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin mitingden haberdar olduğunu, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin yer tahsisi yaptığını söyledi.

Mitingde sosyal mesafeye uyacaklarını belirten Yalçın mitinge yoğun bir ilgi olduğunu belirterek "En az 1 milyon kişi gelir diye bekliyoruz. 10 siyasi parti katılacaklarını bildirdi. Parti logosu olmayacak. Sadece Türk bayrağı olacak" dedi.

Hürriyet'e konuşan Yalçın, "Anayasa’da kişi hak ve özgürlüklerinin genelgeyle kısıtlanamayacağı belirtiliyor. Ama şimdi aşı ve PCR testi konusunda insanlar özgür değil. Aşıya gittiğinizde bir imza atıyorsunuz, diyor ki 'aşıdan kaynaklı bir sorun olursa sorumluluk almayız' diye" ifadelerini kullandı.

"Ben Almanya’da yaşıyorum. Uğur Hoca’yı (Şahin) da Özlem Hoca’yı (Türeci) da tanıyorum. Onlarla da aşı üzerine çok konuştuk, yazıştık. Almanya’da da 23 bin doktor ‘biz aşı yapmayacağız’ diye dava açtılar" diyen Yalçın, "Kimleri sorumlu tutuyorsunuz?" sorusuna ise "Biz de Rothschild Ailesi’ne, Rockefeller Ailesi’ne, Dünya Sağlık Örgütü’ne dava açtık. ‘Küreselciler’ denen bunlar" yanıtını verdi.

"Peki neyle suçluyorsunuz?" sorusuna ise "Soykırımla" diye yanıt veren Yalçın, "Pandemi ve aşı sürecinin soykırım faaliyeti olduğunu düşünüyoruz. COVID-19 diye bir virüse inanmıyoruz" dedi.

Mitinge Abdurrahman Dilipak gibi birçok dikkat çeken isim katılacak.

Aşı Karşıtları Cumartesi Günü Maltepe'de Miting Düzenleyecek