Aşı Karşıtları Ezgi Mola'ya Ateş Püskürüyor

TAKİP ET

Aşılama kampanyasına destek veren Ezgi Mola, aşı karşıtları tarafından 'dış güçlere destek vermekle ve işportacılıkla' suçlandı.

Sağlık Bakanlığı, aşılama kampanyaları için ünlü isimlerle anlaşarak kamu spotu çekti. Bakanlık tarafından yayımlanan kamu spotlarında Ezgi Mola ve Şener Şen yer aldı.

Kampanya, aşılamaya inanan kişilerce desteklenirken aşı karşıtları tarafından protesto edildi. Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Ezgi Mola'nın sevenleri de Mola'yı hedef aldı.

Kamu spotunda "Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz birçok şeyi pandemi döneminde yaşadık. Ancak filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim" diyen genç oyuncuyu linç eden aşı karşıtları Mola'yı 'aşı işportacılığı' ile suçladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Mola ve Şen'i hedef aldığı paylaşımında, ''Şener Şen'i halkın yanında dev bir çınar, Ezgi Mola'yı da semtin sempatik ve delimserek kızı sanıyorduk. Aşı işportacılığına düşmeden önce. Bu tezgaha bir omuz da siz verdiniz ya, canınız sağ olsun diyemem. Yakışmadı canım ciğerim, yakışmadı iki gözüm!'' ifadelerini kullandı. 

Aşıları 'gayrimüslimler tarafından üretilmeleri ve insanların zihnini kontrol edecek sıvılar barındırmaları' sebebiyle protesto eden aşı karşıtları ünlü oyuncuları 'dış güçlere destek verdikleri' gerekçesiyle eleştirdi.

 

Yandaş Oyuncu Oynatmadılar, Taktik Yaptılar 

Mola ve Şen, aşı karşıtları tarafından eleştirildiği gibi siyasi görüşleri sebebiyle de eleştirilerin hedefi oldu. AKP iktidarına yakın olduğu bilinen isimler yerine Mola ve Şen'in kampanyaya katılması da vatandaşlar tarafından 'planlı bir hareket' olarak yorumlandı. 

Ayrıca bazı vatandaşlar AKP iktidarını da hedef alarak 'onlardan olanlara inanmayacağımızı biliyorlar, karar mantıklı' şeklinde yorum yaptı. 

 

ezgi mola sağlık bakanlığı aşı reklam kamu spotu şener şen aşı karşıtı tepki eleştiri