Asiye Atalay Sokak Ortasında Başından Vurularak Öldürüldü: 'Git Kurtar Kendini'

TAKİP ET

19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından vurularak öldürüldü.

İstanbul Esenler'de yaşanan olayda 19 yaşındaki Asiye Atalay, kendisinin "saplantılı aşığı" olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından sokak ortasında katledildi.

Bir süredir Asiye Atalay'ı rahatsız ettiği öne sürülen Ümit K., dün Asiye'nin yolunu keserek kurşunladı. Cep telefonu kamerasına yansıyan olayı anlatan görgü tanığı Sibel Hastel, şu açıklamayı yaptı:

"Boğuşma sesleri geldi. İlk başta silah tutukluk yaptı. Ben oyuncak silah sandım. Korkutmaya çalışıyor gibi geldi. Daha sonra kız yere düştü. Zaten o an vurulmuş. Yere düştükten sonra kızın elinde kan gördüm.

"Git Kurtar Kendini Buradan"

Kızın önünde bir araba durdu. Kızı kurtarmak istedi. Kız çocuğa 'git kurtar kendini buradan' diye bağırdı. Sonra çocuk geri geldi. Silahı kafasına dayadı ancak silah ateş etmedi. Daha sonra bir daha geri döndü ve vurdu. Aralarında çok fazla boğuşma olmadı.

Zaten sanırım daha önceden tartışıp gelmişler. Daha önce bacağından vurmuş görenler oldu. İtiş kakış oldu. Çocuk silahla sürekli vurmaya çalışıyordu. Biz silahı sonradan fark ettik. Bir anda vurdu zaten. Vurduktan sonra panikledi ve hemen kaçtı."

"Kız Yerdeyken 'Git' Dedi"

Asiye Atalay'ı o vaziyette görüncü kendini tutamayarak çığlık attığını, gece uyku bile uyuyamadığını belirten mahalle sakini Ayşe Hastel ise "Çocuk sürekli etrafta dolanıyordu. Kız yerdeyken 'git' dedi. Bize silahı doğrultacak diye korktuk. Kız 'git' dedikten sonra döndü ve vurdu. Vurduğu gibi kaçtı zaten" dedi.

Suç Makinesi Eski Sevgili

Asiye Atalay'ı öldüren ve eski sevgilisi oldığı öne sürülen Ümit K. uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, tehdit, yağma ile motosiklet ve hayvan hırsızlığı gibi 5 farklı suçtan 16 adli kaydı olduğu ortaya çıktı.

Asiye Atalay'ı Vuran Ümit K. Yakalandı

Asiye Atalay'ı katleden Ümit K. Arnavutköy'de saklandığı evde yakalandı.
 


Editörün Notu: Olayın görüntülerini hassas olması nedeniyle yayımlamıyoruz.

asiye atalay sokak ortasında başından vurularak öldürüldü git kurtar kendini sevgili saplantılı aşık istanbul esenler