Askerlere Sedat Peker Adına Marş Söylettirildi!

TAKİP ET

Sedat Peker'in AKP lehine çektiği videoların yankıları sürerken TSK içindeki görüntüler yeniden gündem oldu.

Sedat Peker yayımladığı videolarda derin devletten bahsetmiş, üstü örtülen tecavüz ve cinayet olaylarından bahsetmiş, tehdit etmiş ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı paylaşımda “mafya pisliği” olarak tanımladığı Peker adına birkaç yıl önce askerlerin marş okuduğu görüntüler yeniden gündem oldu.

Evine yapılan operasyonun ardından kendisine saygısızlık edildiği gerekçesiyle videolar yayımlayan ve kritik isimler hakkında birçok iddiada bulunan Sedat Peker’in adı birkaç yıl önceye kadar kışlalarda yankılanıyordu. “Devler kalır devler gider, tek dev kalır Sedat Peker” şeklinde sözlere sahip bir marş okuyan askerler hakkında hiçbir soruşturma açılmamış, Türk Silahlı Kuvvetleri ise hiçbir açıklama yapmamıştı.

Çukurca’dan paylaşılan bir başka görüntüde ise askeri araç içinde seyir halinde giden bir grup askerin yine aynı sloganla Peker’e selam gönderdiği görülüyor. Yine Çukurca’da başka bir asker ise Sedat Peker, Zeki Sözer ve Fatih Çağrı Öğreden’e selam göndermiş video sosyal medyada paylaşılmıştı.

Bunlara rağmen Milli Savunma Bakanlığı o kişiler hakkında en ufak bir soruşturma başlatmamış, bir açıklamada bulunmamıştı.

sedat peker içişleri bakanlığı süleyman soylu asker mili savunma bakanlığı