ASKİ'de Cüneyt Öztürk Görevden Ayrıldı

TAKİP ET

ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Öztürk görevden ayrıldığını duyurdu.

ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Öztürk, görevden ayrıldığını duyurdu. Öztürk görevden ayrılma belgesini "Kendi görev değişikliği dilekçesini gurur ve huzurla onaylamak herkese nasip olmaz…" notuyla paylaştı. 

Öztürk paylaşımında "Kendi görev değişikliği dilekçesini gurur ve huzurla onaylamak herkese nasip olmaz…Karara yazılan şerhler, tam desteklerini hissettiren, sevgilerini gösteren mesai arkadaşları, üzgün ama irademe saygı gösteren dostların herkese nasip olmayacağı gibi…Allah’a şükürler olsun…" dedi.

Öztürk'ün paylaştığı belgeye imza atanlar "Cüneyt Beyin talebi üzerine vermiş olduğumuz bu kararın, kurumumuz adına kayıp olduğunu belirterek imzalıyorum", "Devam etmesinin kurumumuzun menfaatine olduğunu düşünüyorum; kendi fikrine de saygı duyuyorum" notlarını düştüler. 

"Belki Farklı Mecralarda Ama Aynı Aşkla"

 

İkinci paylaşımında Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür eden Öztürk, "Harika bir ekiple Ankara’ya hizmet etme, yeni dostluklar kurma, becerebildiysek bir hoş seda bırakma fırsatı sunan, temel motivasyon kaynağımız olan başarı hikayesinde bize de rol veren Başkanımız @mansuryavas06‘a teşekkürlerimi sunuyorum.Belki farklı mecralarda ama aynı aşkla…" ifadelerini kullandı.

 

cüneyt öztürk aski istifa görev mansur yavaş ankara hizmet