Aslıhan Sinem Çiçek'in Telefonu Üzerinde Bulunan Şahsın İfadesi Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Aslıhan Sinem Çiçek'in telefonu üzerinde bulunan Burak Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde oturan Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz günü saat 14.00 sıralarında Bornova'da bir restorana iş başvurusu yapmak için evden çıktı fakat akşam olduğuna evine dönmedi. Baba Serdar Çiçek, kızını aradı. Ancak ilk başta çalan telefon, bir süre sonra tamamen kapandı.

Ailenin kayıp başvurusunun ardından harekete geçen polis ekipleri, Aslıhan Sinem Çiçek'in Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu belirledi. Ormanlık alanda yaralı halde bulunan Aslıhan Sinem Çiçek hastaneye kaldırılmış ve ölümünden önce 3 kişinin adını verdi. 27 Temmuz'da böbrekleri iflas ederek hayatını kaybeden Aslıhan Sinem Çiçek'in kanında yüksek düzeyde uyuşturucuya rastlandı. 

18 Yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek Öldürüldü: Katillerinin Adını Ağır Yaralı Haldeyken Verdi

Şahsın İfadesi Ortaya Çıktı

Çiçek'in telefonu üzerinde bulunan Burak Kaya adlı şahıs hakkında gasp suçundan tutuklama kararı verildi. Kaya ifadesinde Aslıhan Sinem Çiçek'i tanımadığını, yolda tesadüfen gördüğünü ve yardım etmek istediğini öne sürerek "Yoldan geçerken gördüm. Yol ortasında oynuyordu. Başına bir şey gelmesin diye alıp yol kenarına götürdüm. Beni tokatladı. Bunun üzerine bıraktım" dedi. Ancak şüpheli şahıs, genç kızın telefonunun üzerinden çıktığının hatırlatılması üzerine sessiz kaldı.

Aslıhan Sinem 3 İsim Verdi: 'Bunlar Bana Tecavüz Etmeye Kalktılar'

Aslıhan Sinem Çiçek'in halası Pınar Doğrucu, "Yeğenim, Cengiz ya da Cüneyt ile Ömer diye isimlerden bahsetmiş. ‘Bu kişiler nerede, bana tecavüz etmeye kalktılar’ diye bağırmış. İsimlerini zikrettiğine göre tanıdığı birileri de olabilir ama bizim tanıdığımız kişiler değil. Sinem’in arkadaşları çelişkili konuşuyor. Sinem’i alan beyaz arabayı süren kişi kim bilmiyoruz. Sinem’in yanında bulunan kişiyi tanımıyoruz. Sinem’in zikrettiği isimler kim bilmiyoruz. Bunların bir an önce araştırılmasını istiyoruz. Bu olay, Sinem’in iş görüşmesine gittikten sonra kaybolduğu sanılıyor ancak durum daha farklı. Bu olayda parmağı olan kim varsa olayın aydınlanması lazım. Burak K. isimli şahsın da gasp ve cinsel istismardan değil cinayetten yargılanmasını istiyoruz. Sinem’in kız arkadaşlarının telefonlarının incelenmesini istiyoruz. Bu kızlar Sinem’in yeni tanıştığı kişiler. O arkadaşları da bu işin içinde olabilir" açıklamasını yapmıştı.

"Kızımın Bahsettiği Başka İsimler Kimler?"

18 yaşında hayata gözlerini yuman Çiçek'in babası Serdar Çiçek ise "Kızımın olay yerinde bahsettiği başka isimler kimler? Bunların araştırılmasını istiyoruz. Suçluların bulunması için devletimizden destek istiyoruz. Adalet istiyoruz. Kadın cinayetlerin durdurulmasını istiyoruz. Canımız yandı, evladımız gitti. Diğer genç kızlarımızın başına bir şey gelmesin" ifadelerini kullandı.

öldürülen aslıhan sinem çiçek telefonu üzerinde bulunan şahsın ifadesi ortaya çıkt ı izmir bayraklı bornova