Ataşehir'de Mülkünü Kiraya Veren Mal Sahibi Oteli Satırla Bastı

TAKİP ET

Mülkünü otel sahibine kiraya veren mal sahibi, 'Kira paylaşımı anlaşmazlığı' nedeniyle oteli satırla bastı.

Olay Ataşehir’de bulunan bir otelde dün saat 21.15 sıralarında yaşandı. Binasını otel sahibine kiraya veren Suat Ç., iddiaya göre binanın sahibi olan diğer hissedarların kiradan pay almamasını istediği için otel sahibi ile tartışma yaşadı. İddiaya göre yaklaşık 1 ay kadar önce otelin deposuna girerek duvarları kıran Suat Ç. bu sefer de satır ile oteli basarak dehşet saçtı.

Akşam saatlerinde otelin önüne gelen ve alkollü olan Suat Ç., otele girerek tehditler savurdu ve küfürler etti. Daha sonra aracına giderek silahını alan şahıs, otelin girişindeki güvenlik kamerasını fark edip silahını bıraktı ve satırı aldı. 

Suat Ç., otelin lobisinde bulunan masaya satır ile art arda vurarak parçaladı, ardından lobideki aynayı da satır ile kırdı. Hızını alamayan şahıs daha sonra otelin merdivenlerinde bulunan korkulukları da satırla vurarak ezdi. Suat Ç. yaşananların ardından olay yerinden ayrılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Otelin yakınında yakalanan saldırgan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ataşehir otel satır suat bastı