Atatürk'e Hakaret Eden İmamı Kollayan Kaymakamın İbretlik Yükseliş Hikayesi

TAKİP ET

Atatürk'e hakaret eden imama destek veren Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz'ün yükseliş hikayesinde Sedat Peker kitaplarının da olduğu ortaya çıktı.

CHP Muğla Eski İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Turhan Doğu, Ayasofya Cami'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için, "Bu ve bu gibi mabedlerin mabed olarak kalması için inşa edilmiştir. Öyle bir zaman geldiki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir... Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma..." diyen İmam Mustafa Demirkan'a sahip çıkan Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz'ün yükselme hikayesini paylaştı. 

Dükkanında ücretsiz Sedat Peker kitapları satan Açıkgöz'ün esrarengiz yükselişini anlatan Doğu'nun paylaşımları şu şekilde:

1- Atatürk'e lanet okuyan Mustafa Demirkıran'dan övgülerle bahseden ve destekleyen bu adam Bilecik/İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz. Bugün biraz ondan konuşalım. Kimdir bu Ali Açıkgöz? 

2-Marmara Hukuk’da okuduğu zamanlar çok düzenli bir eğitim hayatı olmasada Kadıköy’deki dükkanında öğrencilere not satarak para kazanan Açıkgözün hayatı kurduğu bağlantılar ile renklenmeye başlamıştı. 

Küçük Bir Çocuğa Tecavüz Etmek Üzereyken Yakalanan Kişiye Teşekkür

3-Ali Açıkgöz dükkanında ücretsiz şekilde dağıttığı Sedat Peker kitaplarını kendisine temin eden Oğuz Bulut'a teşekkür ediyor. Kimdir bu Oğuz Bulut hatırladınız mı? Küçük bir erkek çocuğuna tecavüz etmek üzereyken kanepede çocuğun annesi tarafından basılan kişi. 

4-Değişik bağlantıları ile liyakatsiz yükselişine devam eden Kaymakam son zamanlarda Peker-Soylu restleşmesinde geçmişe dönük fotoğraflarını silip yerine Soylu ile fotoğraflarını ön plana çıkartmaya çalışması dikkat çekiyor.

5-Atatürk'e hakaret eden karakter yoksununu savunacak kadar gözü dönen bu kaymakamın iddia odur ki en büyük özelliği kendi yorumlarına ve paylasımlarına kendi fake hesaplarından yorumlar yazmasıdır. 

6-Kaymakam o koltuk senin oturmanla küçülmez ama sen o koltuğun kurulması ve korunmasına liderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edeni savunmakla küçülürsün. Elbet bir gün hukuk karşısında hesap vereceksiniz. Sana diyeceğimiz o dur ki; 

7- Yürü bre Hızır Paşa

Senin de çarkın kırılır

Güvendiğin padişahın

Gün gelir o da devrilir

Açıkgöz'ü Marmara Üniversitesi'nden Tanıyan Kişiler de Destek Verdi

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Açıkgöz ile aynı dönemde okuyan kişiler de Doğu'nun tweetlerine destek verdi. Açıkgöz ile aynı dönemde okuyan bir kişi, Açıkgöz'ün bir dönem CHP'ye yakınlaştığını, Marmara Üniversitesi Ceza Hukuku Profesörü Caner Yenidünya’yı, Sinan Aygün aracılığıyla milletvekili adaylığına sürüklediğini belirtti.

Adaylık aracılığıyla beklentilerini karşılayamayan Açıkgöz'ün kendisine yardım eden hocası Caner Yenidünya’yı FETÖ'den ihbar ettiğini iddia eden sosyal medya kullanıcısı, Açıkgöz'ün okul temsilcilik seçimlerini kazanmak için kendisini 'Atatürkçü' gibi göstermeye çalıştığını da ekledi.

Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz ayasofya cami imamı mustafa demirkan atatürk hakaret yükseliş hikayesi turhan doğu