Ateistleri Hedef Alan Şarkıcıya Ateizm Derneği'nden Cevap Geldi

TAKİP ET

Şarkıcı Öykü Gürman'ın "İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir" sözleri üzerine bir açıklama yapan Ateizm Derneği, Gürman'a "Tek amaç kaşe bedellerini yükseltmek olsa gerek" yanıtını verdi.

Bloomberg HT'de yayınlanan Aslı Safak'la İşin Aslı programına konuk olan şarkıcı Öykü Gürman, ateist insanları ötekileştiren skandal ifadelere imza attı.

Babasının ateist olduğunu kaydeden Gürman, babası ile yaşadığı sorunların faturasını ateizme kesti. "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi" sözleriyle bu sorunlarını özetleyen Gürman'a bu ifadelerinin ardından sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ateist bir sanatçının Müslümanlara yönelik benzer ifadeler kullansaydı neler yaşayabileceğini sorguladı.

"Tek Amaç Kaşe Bedellerini Yükseltmek Olsa Gerek"

Ateizm Derneği'nin de sosyal medya hesabından Gürman'ın sözlerine yer verilen bir haberin linki alıntılanarak paylaşımda bulunuldu. Dernek tarafından Gürman'a verilen yanıtta şu ifadeler yer aldı:

"Son dönemde giyimi ve yaşam tarzıyla seküler yaşamın tüm nimetlerinden faydalanan birtakım insanların sıklıkla başvurduğu bir yöntem de, kökten dincilerden beklenen bir açıklama yaparak gündeme gelmek oldu. Tek amaç kaşe bedellerini yükseltmek olsa gerek..."

ateizm derneği inançsızlar egoizm aslı şafak bloomberg öykü gürman kaşe bedelleri seküler yaşamın tüm nimetleri sosyal medya