Atın Yem Masraflarını Karşılamayan Arkadaşını Öldürdü

TAKİP ET

Ertan Ürün isimli arkadaşını öldüren Ercan G., beraber aldıkları atın yem parasını vermediği için arkadaşını öldürdüğünü söyledi.

Kardeşi Ertan Ürün'den haber alamayan Ata Ürün'ün isteği üzerine Ürün'ün evine giden Mecit Koncuk, kapının açılmamasından şüphelenerek polis ekiplerine haber verdi.

Koncuk'un ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin kapıyı açması üzerine eve giren polis ekipleri talihsiz adamın cesediyle karşılaştı. 

Sağlık ekipleri, yaptığı ilk incelemede Ürün'ün vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığını tespit etti. Ayrıca Ürün'ün birkaç gün önce bıçaklandığı belirlendi.

Ürün'ün cenazesi ilk incelemenin ardından otopsi için ali tıp kurumu morguna kaldırılırken, evinde inceleme başlatıldı. Arama çalışmalarına başlayan polis ekipleri  katil zanlısını bulmak için evin etrafındaki yaklaşık 100 güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Kamera kayıtlarında eve gelen bir kişiyi fark eden ekipler plakadan iz sürerek araçtaki kişiyi tespit etti. Maktulün arkadaşı olduğu öğrenilen şüpheli Ercan G, Yurt Mahallesi'ndeki evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Cinayet İşledi ama Cesetten Korktu

 

Ekipler tarafından sorguya alınan Ercan G., Ertan Ürün ile beraber bir yarış atı satın aldıklarını ancak Ürün'ün at masraflarını karşılamadığını, arkadaşını da bu sebeple öldürdüğünü söyledi.

Mutfaktan aldığı bıçakla arkadaşını öldüren Ercan G.'nin delil bırakmamak için evi temizlediği ancak temizlik esnasında gözleri açık olan arkadaşından korkarak yüzüne havlu bastırdığı da öğrenildi.

Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen  Ercan G. tutuklandı.

ercan g ertan ürün ata at yem masraf öldürdü bıçak