Avcılar'da Bir Kadın Maske Uyarısı Yapan Doktora Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Avcılar'daki Aile Sağlık Merkezi'ne maskesiz gelen bir kadın, kendisini uyaran Dr. Yağmur Turhan'a hakaret edip saldırdı.

Önceki gün Gümüşpala Mahallesi 7 No'lu Aile Sağlığı Merkezinde meydana gelen olayda, sağlık merkezi içerisine gelen maskesiz kadın, doktor Yağmur Turan'a soru sormak istedi. Dr. Turan ise kadını uyararak maske takması gerektiğini hatırlattı.

Birden sinirlenen kadın, Dr. Turhan ile tartışmaya başlayarak hakaretler savurdu. Dr. Yağmur Turan, bunun üzerine polisi arayarak, cep telefonu ile kadını görüntülemeye başladı. Sinirlenen kadın, kendisini uyaran doktora hakaretlerini sürdürürken bir yandan da tartakladı.

Yaşadığı olayı anlatan Turan, hastayı maskesiz olduğu için uyardığını ve sonrasında olayların yaşandığını kaydederek "Maske takıp gelmesi gerektiğini söyledim. Hasta da 'ben bir şey soracağım, benim ağzım kapalı zaten' dedi. Ben de bu şekilde işlem yapamayacağım söyledim. Benim ağzım kapalı demeye başladı tekrar ve bana 'Geri zekalı seni kim doktor diye koydu buraya, ben sana bir şey soracağım diyorum zaten sen benim doktorum da değilsin, bir şey sorup gideceğim' zaten şeklinde hiddetlendi" dedi.

avcılar aile sağlığı merkezi doktora saldırdı sağık çalışanlarına şiddet avcılarda maskesiz kadın doktora saldırdı avcılarda sağlık ocağına maskesiz gelen kadın kendisini uyaran doktora saldırdı doktor yağmur turan avcı