AVM Ortasında İzinsiz 'Diş Temizliği, Beyazlatma' Yapan Lübnanlı Şehir Eşkıyaları, Tepki Gösterenlere Saldırdı

TAKİP ET

Bir Twitter kullanıcısı o anları paylaştı.

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde kurdukları düzenekle diş temizleyen Lübnanlı şahıslar yapılan uygulamaya tepki gösterenlere saldırdı.

Bahçelievler Metroport AVM'de diş temizleme ve beyazlatma için stant kuran yabancı uyruklu şahıslara diş hekimliği öğrencisi bir Türk genci tepki gösterdi. 

Stant başındaki şahsa "Doktor musunuz? Çalışma izniniz var mi?" diye soran genç kadın, şahsın gerildiğini ve anlamadığı dilde bir şeyler söyleyerek gittiğini belirtti.

"Sonradan anladım ki birilerini çağırmaya gitmis. Ben standa dikkatlice bakınca kreşuar, kavitron ucu, ayna ve sond olduğunu gördüm. Gördüklerimin fotoğrafını TDB'yle paylaşmak için cekerken başka biri geldi ve annemi ve beni itekleyerek bağırmaya başladı." diyen genç kadın, şahısların bu fiziki müdahalesi karşısında güvenliğin gelmediğini belirtti.

 
Güvenliğin bir türlü gelmemesi üzerine durumu video kaydına almaya başlayan genç kadın, "Bu noktadan sonra video çekmeye başladim. Video burda. Videodan ömründe böyle bir şeyle karşılaşmamış olan annemin ve benim  gerginliğimizi anlayabilirsiniz. Videoyu kapattıktan sonra telefonumu elimden çekip bir süre vermedi ve sileceksin diye bağırdı. Bu noktada güvenlik hala gelmemişti. Telefonumu elinden kurtarıp tam uzaklaşacakken bu sefer arkadan gelen yabancı bir erkek telefonumu elimden alıp üzerimize yürüdü." dedi.

Genç kadın daha sonra AVM yönetiminden şahısların Lübnanlı olduklarını öğrendiğini belirterek "AVM yönetiminden Lübnanlı olduğunu öğrendiğim bu kişiler benim ülkemde bana nasıl saldırıyor ve nasıl telefonumun gasp ediyor? Biz bu şehir eşkıyalarıyla yaşamaya mecbur muyuz?" ifadelerini kullandı.

Lübnanlı şehir eşkıyaları diş temizliği saldırı avm