Avrasya Araştırma'nın Başkanı Özkiraz MHP'nin Bahçeli'den Sonra Gelecek Liderini Açıkladı

TAKİP ET

Gazeteci Gökhan Özbek'in sorularını yanıtlayan Kemal Özkiraz, MHP'nin Devlet Bahçeli'den sonraki Genel Başkanı'nın İzzet Ulvi Yönter olacağı iddiasını ortaya attı.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, MHP'nin başına Devlet Bahçeli'den sonra hangi ismin geçeceğini açıkladı.

Gazeteci Gökhan Özbek'in YouTube kanalı 23 Derece'de konuşan Özkiraz, MHP'de Genel Başkanlık koltuğuna Süleyman Soylu gibi parti içinden gelmeyen bir ismin oturamayacağını altını çizerken Bahçeli sonrasında adayın kim olacağının ise belli olduğunu dile getirdi.

Özkiraz, bu ismin mevcut Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter olduğunu açıkladı. MHP liderliği için Yönter'in adını kesin bir şekilde ön plana çıkaran Özkiraz, "MHP'nin Genel Başkanı - bu kongrede mi olur, bir sonraki kongrede mi olur, bilemiyorum ama - Devlet Bahçeli'nin etkileyeceği her kongrede İzzet Ulvi Yönter olacak" diye konuştu.

devlet bahçeli izzet ulvi yönter bahçeli'den sonra lider avrasya araştırma kemal özkiraz mhp genel başkan milliyetçi hareket partisi kongre kurultay