Avşar Kadından AKP Eleştirisi: AKP Gitsin Suriyelilere Baksın

TAKİP ET

"Kötü konuşacağım, hangi polis alırsa alsın beni"

AKP istibdadının ekonomi politikaları nedeniyle yaşanan hayat pahalılığında vatandaşlar her geçen gün biraz daha eziliyor.

Kayseri'de sokak röportajında konuşan ve Sarızlı bir Avşar olduğunu belirten yaşlı bir kadın isyan etti. "Kötü konuşacağım, hangi polis alırsa alsın beni"  diyen kadın şu ifadeleri kullandı: 

"Tartışacağım şimdi, dövüşeceğim. Ben Sarızlıyım, Avşarım, dövüşürüm. Fiyatları hiç uygun bulmuyorum. Her şey pahalı, her sene oyumu veriyordum bu sene vermeyeceğim. İki oyum var. Kötü konuşacağım, isterse beni alsın. Benim adım da belli Havva Çiçek, Sarızlıyım. 

Bak yardım almaya geldim, yalan söylediler. Evin var dediler, geri gidiyorum. Hani bakıyorlar ya yetime dula, cehennemin dibine baksın. Suriyelilere baksın. Benim kocam 12 sene oldu öleli kanserden, kendi de bağırsak kanseri hala ölecek yediği önünde yemediği arkasında.  Allah'ını seversen bunu yayımla. Gelsin hangi polis beni alıyorsa alsın, bir tane yetimim var, gelsin de baksın. Evimde televizyonum yok. Zehir zıkkım olsun yetimlerin hakkı, dulların hakkı. 

Boynu altında kalsın. Tayyip'e veriyordum oyumu, artık vermeyeceğim."

avşar akp avşar kadın havva çiçek erdoğana oy kayseri