Avukat Ali Gül'den 'Bayramda AKP'li Akrabaları Hükümetten Vazgeçirme Rehberi'

TAKİP ET

Avukat Ali Gül'ün paylaştığı "bayramda AKP'li akrabaları hükümetten vazgeçirme rehberi" dikkat çekti.

Dikkat çekici bir "İyi bayramlar" mesajı paylaşan Ali Gül, "Bu bayram, Ak Partili akrabalarımızı hükümetten vazgeçiriyoruz. Bunun için size bir oyun planı ve materyaller hazırladık" dedi.

İlk görev olarak konuşulacak akrabanın doğru seçilmesi konusunda uyarılarda bulunan Ali Gül, şöyle devam etti:

"İlk görevimiz konuşulacak akrabayı seçmek.



Burası işin en önemli kısmı, ikna edilemeyecek akrabaları seçmiyoruz. Kavga etmeyeceğimiz akrabaları seçiyoruz ve mümkünse teke tek konuşuyoruz. Ardından konuşma planına uygun olarak konuşmaya başlıyoruz.



3 adet ana hücum hattımız var, bunlar Ekonomi, Göç ve Dış Politika. Dönüp dönüp bu alanlardan saldıracağız.



Konuşmamızda sık sık döneceğimiz bir ana mesajımız olacak. Burada iki seçenek var, karşımızdaki kişiye göre ikisinden birini ana mesaj seçip her 5 dakikada bir dönüp buna geliyoruz.



Konuşma boyunca sık sık tekrar edeceğimiz bir ana mesaj daha var, o da muhalefeti bizim de sevmediğimiz. Bunu söyleyip hemen konuyu yine hükümete getirmemiz gerekiyor, o alanda konuşturmuyoruz, tamam bırak şimdi muhalefeti biz de sevmiyoruz diyoruz.



Ekonomide iki giriş hücumumuz var. İkisinden birinden girişi yapıp, belirtilen konulara serbest geçiş yapıyoruz.





Bu girişte iki taktik kullanabiliriz. Akrabaların darlamalarını kontra atakla gole çevireceğiz, evlilik soranı ev kurma fiyatıyla, iş soranı işsizlik oranıyla darlıyoruz.





Diğer hücum alanımız göç. Bu zaten herkesin gündeminde olan bir sorun. Burada da şu şekilde iki giriş hücumumuz var, AB'ye ve onların ikiyüzlülüğüne mutlaka sallıyoruz.





Göç sorununda çok yüksek bir öfke zaten var. Bu öfkeyi sorunun ana nedeni olan hükümete çevirmek ana amacımız, buna dikkat ediyoruz. Sorunu yaratanları mutlaka hatırlatıyoruz.



Gelelim Ak Partili argümanlarına. "Tüm dünyada kriz var" Şöyle çürütüyoruz;







Bir diğer Ak Partili argümanı; "Bunlar gitse muhalefet daha mı iyi yönetecek?" Şöyle yanıtlayıp yönlendiriyoruz;





Daha az rastlansa da yine de gelebilen Ak Partili argümanı; "Vardır bi bildikleri, düzelecek..." Şöyle yükleniyoruz ve bir sonraki bayramda görüşürüz diye hatırlatmayı unutmuyoruz.







Ve tabi ki en çok gelen argüman; "Muhalefet HDP ile kol kola, bu hükümet terörle mücadele ediyor." Bu argümanı aşağıdaki şekilde tarumar ediyoruz, tekrar tekrar saldırıyoruz. AKP'nin bu konudaki karnesini sayıp döküyoruz, en azından AKP'ye oy verme diyoruz.





Son olarak, deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Bu uzun vadeli bir projenin ilk denemesi, sizden aldığımız geri bildirimleri kullanarak süreci yeniden tasarlayacağız. Siz akrabalarınızla konuşmasanız da, RTLerseniz belki konuşacak birilerinin önüne düşürürsünüz."

Bu "rehber"i paylaşan Ali Gül, takipçilerinden deneyimlerini kendileriyle paylaşmasını ve geri bildirilmlerle sürecin yeniden tasarlanacağını ifade ederek destek istedi.

avukat ali gül bayramda akpli akrabaları hükümetten vazgeçirme rehberi ak parti akraba