Avukat Ünal Işık'ın Tecavüzüne Uğrayan 19 Yaşındaki Genç Kız İntihar Edecek

TAKİP ET

Avukat Ünal Işık adlı şahıs tarafından tecavüze uğrayan genç kız, bugün sosyal medya üzerinden olanlara daha fazla dayanamayacağını ve bu vahşi insanlarla mücadelede edemeyeceğini yazarak intihar edeceğini söyledi.

Henüz 19 yaşında genç bir kız, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda Avukat Ünal Işık adlı şahıs tarafından tecavüze uğradığını, bu olay yaşandığı günden beri ölmek istediğini ve daha fazla mücadele edemeyeceği için intihar edeceğini söyledi.

Ünal Işık adlı avukatın cinsel saldırısına uğrayan genç kız, şahsın ailesi ve arkadaşları tarafından defalarca tehdit ve taciz edildiği mesajları yayınladı.

Avukat Ünal Işık'ın daha önce de ofisinde bir kadına saldırdığı ve  tecavüz etmeye çalıştığı kadının ofisten kaçarak kendini kurtardığı iddia ediliyor. Kadını aşağılayarak suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan avukatın aylardır tutuksuz kaldığı öğrenildi.

@kartanesi_04 kullanıcı adıyla intihar edeceğini açıklayan genç kızın söyledikleri yürekleri burktu:

"Yaşamıma son vermeden önce bir kaç şey yazmak istiyorum: 19 yaşındayım. Avukat Ünal Işık'ın cinsel saldırısına uğradım. Ailesi ve arkadaşları tarafından defalarca tehdit ve taciz edildim. Bu olayı yaşadığımdan beri ölmek istiyorum. 

Onurum, gururum incindi; kalbim kırıldı. Beni dizlerimin üstüne çöktüren bu vahşi insanlarla daha fazla mücadelede edemiyorum. Bu dünyayı terk ediyorum"

 

AVUKAT ÜNAL IŞIK TECAVÜZCÜ AVUKAT ÜNAL IŞIK 19 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ