Avukatlık Bürosunda 4 Kişiyi Öldüren Saldırgan Muhtar Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Kartal'da miras kavgası sebebiyle 4 kişiyi öldüren kişinin Muhtar Ahmet Salih Belginer olduğu belirlendi.

Dün Kartal'da bulunan bir avukatlık bürosuna saldırı düzenlendiği haberi gelmiş, saldırının miras kavgası yüzünden çıktığı bilgisi verilmişti. 

Akrabaları Haluk Onat, (58), Kebire Esra Aymutlu (54), Ayşe Ece Aymutlu (26) ve Ahmet Nuri Onat’ı (63) öldüren saldırgan Arzu Onat'ı (56) da yaralayarak olay yerinden kaçmıştı.

Yanında taşıdığı silahıyla olay yerinde bulunan kişilere ateş açan kişinin Yalova Armutlu 50. Yıl Mahalle Muhtarı Ahmet Salih Belginer olduğu ortaya çıktı. 4 kişinin ölümüne sebep olan Belginer'in akrabaları ile Yalova'da bulunan ve kendilerine miras kaldığı öne sürülen 2 bin dönümlük bir arazi sebebiyle sorun yaşadığı uzlaşma için büroda bir araya geldiği öğrenildi.

Uzlaşma için bir araya geldiği akrabalarını kurşuna dizen Belginer'in olaydan sonra Yalova'da yaşayan eşinin yanına kaçmaya çalıştığı ve yolculuk sırasında jandarma ekipleri tarafından yakalandığı bilgisi verildi.

Polis ekiplerince İstanbul'a getirilen ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelinin ifade vermediği belirtildi. Şüphelinin ele geçirilen silahındaki tüm mermileri akrabalarını vurmak için kullandığı belirtildi. Silahın Belginer’in muhtarlıktan doğan silah alma izniyle edindiği ruhsatlı beylik tabancası olduğu öğrenildi.

 

istanbul kartal avukatlık büro silah saldırı ölü yaralı yalova armutlu muhtar ahmet salih belginer