Avukattan Mahkemeye Mazeret Dilekçesi: Fatih Terim Belgeseli İzleyeceğimiz İçin Duruşmaya Katılamamaktayız

TAKİP ET

Bir avukat, mahkemeye katılamayacağına ilişkin mazeret dilekçesinde gerekçe olarak Fatih Terim belgeselini gösterdi.

Netflix, Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Fatih Terim'in hayatını belgesel yaptı.

Belgesele ilişkin konuşan Terim, "Eşim Fulya ile izledik ve gözyaşlarımızı tutamadığımız anlar oldu. Hiç kolay değil. İnsan o an kendine yabancılaşıyor. Yani izlediğin kendi hayatın ama görüntüler, müzik, konuşmalar… Bir süre sonra son iki bölümü izledik. Bu sefer kızlarım vardı yanımda. Baktım onların da gözler doluyor. 'Elinize sağlık' dedik ve çıktık. Şu an bile çok heyecanlıyım. İleride torunlarımın, 'bu bizim dedemiz' diye anlatmak yerine izletecekleri bir iş olmuş. Bu duygu beni çok mutlu ediyor" dedi.

Avukattan "Fatih Terim" Mazereti

Türk milli takımının başında da önemli başarılara imza atan Terim, bilhassa Galatasaray taraftarları için farklı bir anlam taşıyor. Öyle ki bir avukat mahkemeye, duruşmaya "Fatih Terim belgeseli için katılamayacağını" bildirdi.

Avukat Burhi'nin paylaştığı mazeret dilekçesinde "Mahkemeniz dosyasının 15.09.2022 tarih ve 10.00 saatli duruşmasına; henüz bilirkişi tarafından rapor sunulmamış olması ve 15.09.2022 tarihinde Netflix platformunda saat 10.00'da Fatih Terim belgeseli izleyeceğimiz için duruşmaya katılamamaktayız" ifadeleri yer alıyor.

 

avukat mahkemeye mazeret dilekçesi sundu fatih terim belgeseli izleyeceğimz izleyeceğimiz için katılamamaktayız