Avusturalya'da Bir Bakıcı 91 Çocuğa Cinsel İstismardan Yargılanacak

TAKİP ET

Avustralya'da eski bir çocuk bakıcısı, 15 yıl içinde 12 farklı merkezde 91 çocuğa cinsel tacizde bulunmak suçundan yargılanacak.

Avustralyalı ismi açıklanmayan eski bir çocuk bakcısı, 15 yıl içinde 91 çocuğa cinsel tacizde bulunmak suçuyla yargılanacak. Ayrıca Queensland eyaletinin Gold Coast kentinden olduğu belirlenen zanlı, cinsel tacizde bulunduğu, filme aldığı ve ardından içeriği çevrimiçi olarak dağıttığı iddiasıyla bin 600'den fazla suçla itham edildi. 

Avustralya’da geniş yankı uyandıran davayla ilgili duruşmaların Brisbane kentinde 21 Ağustos’ta başlayacağı duyuruldu.

Euronews'ün haberine göre 45 yaşındaki zanlının, Avustralya ve yurt dışındaki 12 merkezde 15 yıl boyunca genç kızları hedef aldığı belirlendi. Zanlı, çoğu ağırlaştırılmış koşullarda olmak üzere 110’u 10 yaşından küçüklere yönelik olmak üzere 246 tecavüz ve 673 adet uygunsuz saldırı suçlamasıyla yargılanacak. Zanlı ayrıca, çocuk istismarı materyallerini filme çekmek ve dağıtmaktan yüzlerce suçlama ile karşı karşıya. İşlenen suçların kaydedildiğini belirten polis, yapılan aramada zanlının elektronik cihazlarında 4 bin resim ve video tespit etti.

Yetkililer bunun çocuk istismarı davaları içinde şu ana kadar gördükleri en "korkunç" vakalardan biri olduğu görüşünü dile getiriyor.

 

 

 

Avustralya çocuk istismarı cinsel taciz çocuğa cinsel istismar