Ayakları Ağrıdığı İçin Torunuyla Markete Giden Yaşlı Kadına Ceza Kesildi: Kurban Olayım Ceza Yazmayın

TAKİP ET

Edirne'de ayakları ağrıdığı için torununun elektrikli bisikletiyle markete giden yaşlı kadına polis ceza kesti.

Tam kapanma süreci vatandaş için eziyet olmaya devam ediyor. Edirne'de, ayakları ağrıdığı için 18 yaşından küçük torununun elektrikli bisikletiyle markete giden yaşlı kadına polis ceza kesti. 

Markete torununun kullandığı elektrikli bisiklet ile gelen yaşlı bir kadını durduran polis ekipleri, çocuğun 18 yaşından küçük olduğu için dışarı çıkmasının yasak olduğunu söyleyip ceza uygulanacağını dile getirdi. Yaşlı kadın ise "Ne olur ceza kesmeyin, ayaklarım ağrıdığı için torunum beni bisikletiyle getirdi. Kurban olayım ceza yazmayın" dese de polise engel olamadı ve hakkında tutunak tutularak ceza kesildi.

Çocuğunu Bırakacak Kimsesi Olmayan Anneye de Ceza Kesildi

Kent merkezinde bulunan Balıkpazarı Caddesi üzerindeki denetimlerde yaşanan olayda da, market önündeki bir çocuk arabasının başında bekleyen kadını gören polis, çocukla dışarı çıkmanın yasak olduğunu belirterek ceza yazmaya çalıştı.

Kadın, çocuğun kendisinin olmadığını belirterek "Ben alışveriş için geldim, çocuk benim değil annesi alışveriş yapıyor. Bana emanet bıraktı. Bana ceza yazamazsın" dedi. Bunun üzerine annesinin gelmesini bekleyen polisler, bu kez anneye "Çocukla dışarı çıkamazsınız" diyerek cezai işlem uygulamaya çalıştı.

Anne, polislere "Bırakacak kimsem yok. Babası işte çalışıyor, o yüzden beraberimde getirmek zorunda kaldım” diyerek durumunu anlatsa da polisler para cezası uygulamaktan imtina etmedi.

edirne polisler tam kapanma süreç 18 yaş altı çocukla yaşlı kadına ayakları ağrıdığı için torunuyla markete giden torununun elektrikli bisikletiyle markete giden ceza kesti ceza cezai işlem çocuğunu bırakacak kim