Ayasofya'nın Eski İmamı Mürteci Boynukalın, Bu Defa Tekel Bayilerini Hedef Aldı

TAKİP ET

Her konuda yorum yapmayı üzerine vazife bilen şeriat şakşakçısı Mehmet Boynukalın, tam kapanmada alkol satışının yasaklanmasına tepki gösteren vatandaşlara "İyi olmuş" dedi.

Ayasofya'nın baş imamlığını yaparken yarattığı tartışmalar sebebiyle bu görevden "affını" talep eden mürteci Boynukalın, bu defa alkol satışı yasağıyla gündeme gelmeye çalıştı.

Tam kapanma kapsamında uygulanan kısıtlamalara alkol satışı yasağı da eklendikten sonra vatandaşlar, Çin virüsü salgınına karşı mücadelede bu yasağın nasıl bir faydası olacağını sorgulayıp tepki göstermişti. Bu tepkileri, bir "rahatsızlık" olarak yorumlayan eski imam, Ziya Paşa'nın sözleriyle vatandaşlarımızı güya aşağıladığını düşündü.

Tam kapanma boyunca işsiz kalacak olan on binlerce tekel bayi işletmecilerini düşünmeden tribünlere oynayan şeriat şakşakçısı Boynukalın, bugüne dek gördüğü tepkilere ve aldığı eleştirilere tahammül edemediği için yaptığı bu paylaşımı yorumlara kapattı. 

Mehmet Boynukalın ayasofya imamı eski ayasofya imamı boynukalın alkol satış yasağı içki satış yasağı alkol satışı yasaklandı tam kapanma salgın pandemi AKP kısıtlama tekel bayi