Ayça Tekindor'dan Pitbull Saldırısına Uğrayan Çocukla İlgili Skandal Paylaşım

TAKİP ET

Ayça Tekindor, 2 pitbullun saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.

4 yaşındaki Asiye Ateş, Gaziantep'te bulunan Seyr-i Antep Sitesi'nde pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı.

Ağır yaralanan küçük Asiye'nin bugün ikinci ameliyatına gireceği ve durumunun ağır olduğu bildirilmişti. Bunun ardından köpeklerin site yönetimine ait olduğu ve sitede küçük Asiye'nin sitede kapıcılık yapan babasını işten kovmakla tehdit ettikleri ortaya çıkmıştı.

Pitbull Saldırısına Uğrayan 4 Yaşındaki Asiye'nin Ailesi Tehdit Ediliyor


Geride bıraktığımız yıllarda "Yıkılıyo" isimli şarkısıyla ismini duyuran Ayça Tekindor'un olaya ilişkin yaptığı skandal yorum tepkilere neden oldu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ayça Tekindor, "Bak bir daha sek söylüyorum: Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın ! Önüme şu köpek saldırıları, yok pittbul vahşiymiş bilmem ne salak salak haberleri düşürenler, beğenenler, etkileşimde bulunanlar dahil herkesi engellicem. Fenalık bastı ! Buna 'ama çocuklar' diye yorum yapanları da!" ifadelerini kullandı.

Tekindor sonraki paylaşımında "Cinsi gündeme girmemesi için öyle yazdım. Bi de ekstra trollerle uğraşmayayım diye" dedi.



Ayça Tekindor, gelen tepkiler sonrasında paylaşımlarını sildi.

ayça tekindor pitbull asiye ateş gaziantep ağır yaralı