"Aydın Doğan Milliyet'i Geri Almak İstiyor"

TAKİP ET

Aydın Doğan'ın, Demirören'e sattığı Milliyet gazetesini geri satın almak istediği ileri sürüldü.

Aydın Doğan'ın, 2011 yılında Demirören'e sattığı Milliyet gazetesini geri satın almak istediği iddia edildi.

İddiayı ortaya atan Odatv yazarı Hürrem Elmasçı, "Hatırlarsınız Milliyet gazetesini Aydın Bey 2011 yılında Demirören grubuna satmıştı. Ayol her şey o satışla başladı devamı da geldi. Meğer Aydın Bey’in aklı o gün bugün Milliyet’te kalmış. Aydın Bey şimdi tekrar Milliyet’i almak için kolları sıvamış" dedi.

"İstanbul’a gelmiş, toplantılar yapılmış. Şekerim Aydın Bey 'Çok istiyorum' demiş başka bir şey dememiş. Toplantılara katılanlar da bunu detayları ile konuşmuşlar" diyen Elmasçı, Doğan'ın aracı olarak ise Hüsamettin Özkan'ı kullandığını ileri sürdü.

"Eski siyasetçidir. Bir dönem Bülent Ecevit’in en yakınındaki isimdi. Çok şaşırdım kuzum…" diyen Elmasçı yazısında "Şu işe bakar mısınız ayol? Öyle böyle derken Milliyet tekrar döndü mü 1979 yılındaki sürece… Aydın Bey tekrar Milliyet’in patronu olur mu bilmem. Ama toplantıda sık sık 'Çok istiyor' dediğini tekrar tekrar söylediler bana kuzum. Zaten önümüzdeki günlerde 'Doğan Grubu tekrar medyaya dönüyor' başlıkları da görürsünüz. Benden söylemesi şekerler… Eh tabii Külliye bu satışı onaylar mı onu bilmem…" ifadelerine yer verdi.

Aydın Doğan kısa süre öncesinde bankacılık sektörüne Doğan Yatırım Bankası ile geri dönmüştü.

Aydın Doğan Milliyet'i Geri Almak İstiyor İddiayı ortaya atan Odatv yazarı Hürrem Elmasçı Hatırlarsınız Milliyet gazetesini Aydın Bey 2011 yılında Demirören grubuna satmıştı Ayol her şey o satışla