Aydın'da Bir Kadının Karnında 'Makas' Unuttular

TAKİP ET

Özel bir hastanede ameliyat olan Nurcihan Öğmen'in karnında ameliyat sırasında kullanılan makasın unutulduğu ortaya çıktı.

5 Mart 2021'de Kuşadası’ndaki özel bir hastanede ameliyat olan Nurcihan Öğmen (65), ağrılarının geçmemesi nedeniyle defalarca hastaneye gitti. Ancak kendisiyle kimsenin ilgilenmediğini belirten Öğmen, son çare Söke Devlet Hastanesi'ne müracaat etti.

Öğmen'in şikayeti üzerine röntgen çeken doktor, hastanın karnında makas olduğunu gördü. Öğmen'in 2 aydır karnında unutulan makas ile yaşadığını fark eden doktorlar Öğmen'i hemen ameliyata aldı.

Avukatı Mehmet Korkut aracığıyla mide ameliyatını gerçekleştiren doktor ve hastaneye dava açan Öğmen, “Ne derdimi anlatabildim, ne de acımı. Benim başıma geldi, başkası yanmasın. Doktora defalarca gidip durumu anlatmama rağmen beni geçiştirdi, sen naz yapıyorsun diyerek başından attı” dedi.

Nurcihan Öğmen’in eşi Kubdettin Öğmen de “Şimdi konuyu yargıya taşıdık, şu anda savcılığa dilekçeyi verdik, olay mahkemeye intikal etmiştir. Biz diyoruz ki kimse bu mağduriyeti yaşamasın. 2 ay boyunca kimse bizi dinlemedi. Yahu hastanın şikayeti var ve sürekli gelip dile getiriyor, insan hiç ilgilenmez mi? Bir film çekmez mi” diye tepki gösterdi.

aydın nurcihan öğmen ameliyat makas unuttu doktor röntgen dava