Aydın'da Kaybolan Berk Ergier'in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kaybolan 36 yaşındaki Berk Ergier'in son görüntüleri ortaya çıktı.

İkiçeşmelik Mahallesi’nde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Berk Ergier, geçen salı günü saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gideceğini söyleyerek evinden ayrılmış fakat iş yerine gitmediği ortaya çıkmıştı.

Ergier’in, iş yerine gitmemesi üzerine endişelenen mesai arkadaşları durumu ailesine bildirmiş, şüphelenen aile üyeleri polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Ergier'in bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, Ergier’in cep telefonu sinyalinin son olarak Kirazlı Mahallesi’nden geldiği belirledi. Bunun üzerine, Kirazlı’nın ormanlık kesimlerinde AKUT ve AFAD’ın da verdiği destekle arama-kurtarma faaliyeti yürütüldü.

Görüntüleri Bulundu

Öte yandan, Berk Ergier’e (36) ait olduğu iddia edilen son görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde, Ergier'in kaybolduğu salı günü saat 16.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi Belentepesi mevkiindeki kayalıklarda bir süre oturup karşıdaki ormanlık araziyi seyrettiği görülüyor. Oldukça dalgın olduğu gözlenen Ergier, daha sonra tırmanarak yukarıya çıkıyor.

berk ergier polis soruşturma kayıp aydın kuşadası döviz bürosu