Aydın'ın Kuyucak İlçesi Kaymakamı Ölü Bulundu

TAKİP ET

Kaymakam Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu.

Kaymakamın ateşli silahla yaralandıktan sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekibi bölgede çalışıyor. Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın Valiliği, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerini kullandı.

YILMAZ KURT KİMDİR?

1976'da Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğdu. 2001'de Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülkî İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde Tokat'ın Almus ve Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Kurt, İngiltere’de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı.

2005'de Ordu'nun Çatalpınar ilçesine kaymakam olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ve ardından Rize'nin Hemşin ilçesinde kaymakamlık yaptıktan sonra Hakkari Vali Yardımcılığına atandı. Daha sonra Erzurum'un Tortum ilçesinde kaymakam olan Kurt, Artvin Vali Yardımcılığı da yaptıktan sonra bu kez Giresun'un Eynesil ilçesinde kaymakamlık görevinde bulundu. Son olarak 2018'de Aydın'ın Kuyucak ilçesinin kaymakamlığına atandı ve 17 Eylül 2018 tarihinde buradaki görevine başladı.

Aydın Kuyucak Kaymakamı Kuyucak Kaymakam ölü bulundu Didim