Ayhan Bora Kaplan, Besim Tibuk'u Tehdit Etmiş

TAKİP ET

Ayhan Bora Kaplan'ın, güçlü olduğu dönemde, 2019'da ünlü iş insanı ve politikacı Besim Tibuk'u ve ailesini ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı.

Ayhan Bora Kaplan'ın, güçlü olduğu dönemde, 2019'da ünlü iş insanı ve politikacı Besim Tibuk'u ve ailesini ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı. Ölüm tehdidinin gerekçesi ise Kaplan'ın Kıbrıs'a yaptığı seferler.

T24'ün haberine göre; Kaplan, sürecin yaşandığı dönemlerde sık sık kumar oynamak amacıyla Kıbrıs'a giderek Tibuk'a ait otelde konakladı. Aynı zamanda otelin kumarhanesini de kullandı. Bu gidişlerin son döneminde otel yönetimi Kaplan'a, "kendisinin kara listeye alındığını" bildirdi.

Kaplan'a otelde konaklama olanağı olduğu, ancak kumarhaneyi kullanamayacağı bilgisi verildi. Kaplan bu duruma çıldırdı.

Bunun üzerine Kaplan, Tibuk'un gıyabında ölüm tehditlerinde bulundu. Tibuk, ailesine yönelik tehdit sonrasında özel koruma tuttu. Süreç böyle devam ederken, otel yönetimi geri adım attı. Kaplan, kara listeden çıkarıldı.

besim tibuk besim tibuk ayhan bora kaplan besim tibuk kumarhane besim tibuk otel besim tibuk kıbrıs ayhan bora kaplan kumarhane ayhan bora kaplan kıbrıs