AYM Üyesinin 'Işıklar Yanıyor' Paylaşımına CHP'den Tepki: Hakimlerin İşi Değil

TAKİP ET

AYM üyesi Engin Yıldırım'ın 'ışıklar yanıyor' paylaşımıyla ilgili CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklama gerçekleştirdi.

AYM üyesi Engin Yıldırım'ın, dün yaptığı 'ışıklar yanıyor' paylaşımı tepkileri üzerine çekti. Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısından sonra yaptığı açıklamada, "Talihsiz bir paylaşımdı, keşke yapmasaydı, ona düşmezdi. AYM üyesi açıkça siyasete soyunmuş" ifadelerine yer vermişti.

CHP'den de Tepki Geldi

Yıldırım'ın paylaşımına CHP'den de geldi. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Engin Yıldırım'ı eleştirdi ve "Farklı çağrışımlar yapacak paylaşımlar yapmak hakimlerin işi değil" şeklinde konuştu.

'Bu Tweeti Atanın Millete Bir Faydası Yoktur'

Özel, dün akşam Enis Berberoğlu kararından sonra AYM üyesinin ışıklar yanıyor paylaşımı yaptığını vurgulayarak "Hakimler, savcılar kararlarıyla konuşur. Bu tweeti atanın millete bir faydası yoktur, yanlıştır" ifadelerini kullandı.

özgür özel chp grup başkan vekili aym tartışması ışıklar yanıyor paylaşıma chp tepki gösterdi son dakika ışıklar yanıyor paylaşımına chpden tepki geldi engin yıldırım aym üyesinin paylaşımına tepki enis berberoğlu