Aynı Anda 10 Çocuk Dünyaya Getirdiğini Söyleyen Kadının Kocası: Benim Haberim Yok

TAKİP ET

Aynı anda 7 erkek ve 3 kız bebek doğurduğunu söyleyerek bağış talebinde bulunan kadının kocası bebeklerin var olduğuna inanmadığını söyledi.

Geçen hafta aynı anda 10 bebek dünyaya getirdiğini söyleyerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiğini iddia eden Gosiame Thamara Sithole'nin eşi Tebogo Tsotetsi, eşinin dünyaya getirdiğini söylediği bebeklerden hiçbirini görmediğini açıkladı. Bebeklerin ne kendilerini ne de herhangi bir fotoğraflarını görmediğini belirten Tsotetsi, eşinin yalan söylemiş olabileceğini belirtti.

Bebekleri görmek için eşinin söylediği hastaneye gittiğini ancak hastanede kendisine 'burada yoklar' dendiğini söyleyen Tsotetsi, tüm uğraşlarına rağmen Sithole'ye ulaşamadığını ifade etti.

Tsotetsi, eşinin '10 bebek için bağış yapın' diyerek yardım talebinde bulunduğunu ancak yalan söyleme ihtimalinin olduğunu belirterek ''Çocukların var olduğu kanıtlanana dek herhangi bir yardım yapmayın. Aldığımız mali destek için herkese teşekkür ediyorum, ancak aynı zamanda herkesi bebekleri görene kadar hesaplarımıza para yatırmamaya çağırıyorum" dedi.

Hastane Kayıtlarında Adı Yok

Sithole'nin doğum yaptığını iddia ettiği Louis Pasteur Hastanesiyle iletişime geçen isimler, hastanede bu isme ait bir kayıt bulamadıklarını açıkladı. 

Hastanenin CEO'su Dr Mathabo Mathebula, "Sithole, cumartesi günün hastaneye gelerek bebeklerini görmek için yenidoğan ünitesine gitmek istediğini söyledi. Louis Pasteur yetkilelerinin kendisine bebeklerini bu hastaneye sevk edeceklerini söylediğini belirtti. Ancak bizim hastanemizde değil" dedi.

Gauteng vilayetinin Sosyal Hizmetler Sözcüsü  Feziwe Ndwayana da Sithole'e ulaşamadıklarını ve bu yüzden doğumun gerçekleştiğini onaylayamadıklarını belirtti.

aynı anda 10 bebek doğuran thamara sithole tebogo tsotetsi yalan