Ayrılan Çifti Bir Araya Getirmek İçin Buluşan Akrabalar Arasında Çatışma Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da ayrılmak isteyen çifti bir araya getirmek isteyen aileler arasında çatışma çıktı.

İstanbul Beylikdüzü'nde nikahsız şekilde birlikte yaşayan Aydın A. ve Zeynep C. arasındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle Zeynep C., Aydın A.'dan ayrılmak istedi.

Çift arasındaki sorunu görüşmek üzere Aydın A. ve Zeynep C., akrabalarıyla birlikte Yakuplu Mahallesi, Kervansaray Caddesi üzerinde bir mekanda buluşmaya karar verdi.

Fakat görüşme sırasında çiftin akrabaları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahlar çekildi ve kan aktı.

Çatışmada Şahabettin A., Mekan C. ve Soner C. yaralanırken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Çatışmada başından vurulan Şahabettin A. kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mekan C. ve Soner C.'nin hayati tehlikesi ise bulunmuyor.

Çatışmaya ilişkin polis tarafından başlatılan çalışmada 11 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ozan A., Aydın A., Şakir A., Bahattin A., Zeynep C. Maşallah C., Niyasi C., Sümer C., Hayrettin C., Ozan C. ve Hatip C. emniyete götürülürken şüphelilerin ikisinin üzerinde tabanca bulunduğu bildirildi. Ayrıca hastaneye kaldırılan iki yaralı hakkında da gözaltı kararı verildi.

ayrılan çifti bir araya getirmek için buluşan akrabalar arasında çatışma çıktı istanbul beylikdüzü yakuplu mahallesi kervansaray caddesi