Ayşe Dırla: Kadir Şeker'i Suçlamadığım İçin İhbar Edilmiş Olabilirim

TAKİP ET

Sevgilisi Murat Hanlı ile birlikte üzerinde yaklaşık 1 kilo uyuşturucuyla yakalanarak tutuklanan Ayşe Dırla 'Kadir'i suçlamadığım için olayda ölen Özgür Duran'ın annesi bu ihbarları yapmış olabilir' dedi

Konya’da ihbar üzerine Narkotik ekipleri, Antalya yolunda bir araca operasyon düzenledi. Operasyonda 900 gram eroin ele geçirilirken Kadir Şeker'in hayatını kurtarmak için sevgilisini bıçakladığı Ayşe Dırla ve yeni sevgilisi Murat Hanlı gözaltına alındı.

Suçlular yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Ayşe Dırla ifadesinde, “Murat’la birlikte yaşıyoruz. Uyuşturucuyla bir ilgim yok. Murat uyuşturucu bağımlısı. 30 bin liraya Antalya’dan uyuşturucu almış. Duyunca kızdım. Uyuşturucuyu geri verip parasını almaya gidiyorduk” dedi.

Yapılan ihbarı Dırla’ya soran polisler “Kadir Şeker davasında tanık olarak bulunuyorum. Bu davada Kadir’i suçlamadığım için olayda ölen Özgür Duran’ın annesi (Mübeyyen Güner Dalkılıç) bu ihbarları yapmış olabilir” cevabını aldı.

ayşe dırla kadir şeker kadir şeker davası kurtardığı kadın kilo eroin ile yakalandı eroin ile yakalanan ayşe dırla kendini nasıl savundu özgür duran konya narkotik baskın ihbar edildi Ayşe Dırla: Kadir Şeker'i Suçla