Aysun Kayacı: 'Benim Oyumla Çobanın Oyu Bir mi?' Dediğim İçin Pişmanım

TAKİP ET

Birkaç gün önce ''Hakan Ural'la benim oyum bir mi?'' tweetiyle gündeme gelen Aysun Kayacı'dan sahte hesap açıklaması geldi.

Birkaç gün önce Montrö ve Kanal İstanbul yorumu sebebiyle eleştirilerin hedefi olan Hakan Ural hakkında atılan ''Hakan Ural'la benim oyum bir mi şimdi?'' tweeti sonrası Aysun Kayacı'dan açıklama geldi.

Kendisinin adına açılan hesaptan yapılan paylaşımda yıllar önce katıldığı bir programda ''Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?'' sözlerine işaret edilen Kayacı, yıllar sonra sessizliğini bozdu.

Cengiz Semercioğlu'na röportaj veren Kayacı, yılda 2-3 kez adına hesap açan kişileri şikayet ettiğini ancak her sene yeni hesaplar açıldığını söyledi. 

Kayacı, yıllar önce katıldığı bir programda söylediği "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözünü hatırlatarak, "Yeter artık, düşsünler yakamdan. O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Programda çevre politikaları konuşurken söylemiştim. Söylediğim anda da pişman oldum. Bugün 41 yaşındayım. Bambaşka, sakin bir hayatım var. Yılın 2-3 ayını Türkiye'de geçiriyorum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum. Kimsenin işiyle, diniyle, diliyle ilgili söz söyleyecek biri değilim. O sahte hesaptan insanların inancı, işi gücü eleştiriliyor. Cumhurbaşkanı'na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim" dedi.

 

 

aysun kayacı hakan ural benim oyum bir mi tweet montrö kanal istanbul pişman oldum