Azerbaycan Ordusu Türk Milletine Müjdeli Haberler Vermeye Devam Ediyor

TAKİP ET

İşgalci Ermenistan'a karşı Türk topraklarını kurtarmak adına başarılı bir operasyon yürüten Azerbaycan ordusu süratle ilerleyişini sürdürüyor. İşte TamgaTürk'ün cephe hattından edindiği müjdeli haberler...

ÖZEL HABER | Azerbaycan ordusunun yaklaşık 30 yıldır Rus himayesindeki terör devleti Ermenistan'ın işgali altında bulunan Türk topraklarını kurtarmak için başlattığı karşı harekat başarıyla sürdürülüyor.

Son bilgilere göre ordumuz işgalci güçler karşısında muhtelif istikametlerde ilerleyişini sürdürüyor. Daha önce Savunma Bakanlığı'nın açıklamalarıyla 10'dan fazla köyün azat edildiği haberi Türk milletine müjdelenirken son olarak da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Ağdere'nin en stratejik yüksekliklerinden biri olan Madagiz'in işgalden kurtarıldığı açıklanmıştı.

TamgaTürk'ün cephe hattından aldığı bilgilere göre kuzeyden süratle ilerleyen Türk ordusu, Kelbecer'in büyük bir bölümünde işgale son verdi. Hakkında ciddi manada bir bilgi kirliliği oluşturulan Fizuli rayonunun da önemli bir kısmı nihayet Türk hakimiyetine girdi, kaynaklar birkaç gün içinde Fizuli'nin tamamıyla azatlığa kavuşacağını kaydediyor.

Aynı kaynaklar Kelbecer ve Fizuli'de kesin Türk zaferini duyurduktan kısa süre sonra sırasıyla Ağdere ve Ağdam'dan da müjdeler beklenebileceğini ifade ediyor.

ağdere ağdam azerbaycan fizuli karabağ dağlık karabağ azatlık azerbaycan ermenistan kelbecer madagiz ilham aliyev işgal