Azra Gülendam Haytaoğlu'nun Mustafa Murat Ayhan Tarafından Vahşice Katledildiği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Antalya'da kaybolan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun tecavüz edildikten sonra öldürülerek katledildiği ortaya çıktı.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun da erkek eliyle katledildiği ortaya çıktı. Günlerdir kayıp olarak aranan genç kızın emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

Haytaoğlu'nu evine götüren Mustafa Murat Ayhan, iş için görüşmek üzere evine gelen Haytaoğlu'na tecavüz etti. Ayhan, tecavüzün ardından genç kızı boğarak katletti. 

Planlı bir şekilde genç kızı öldüren Ayhan, Haytaoğlu'nun cesedini 5 parçaya bölerek bavula koydu. Ardından bavulu da alarak ormana giden cani, Haytaoğlu'nu ormanlık alana gömdü. 

Bavul Ele Verdi

Haytaoğlu'nu vahşice katllettikten sonra bavula koyan Ayhan, evden çıkarken kendisini görenlerin dikkati sayesinde yakalandı. Gözaltına alınan Ayhan, çapraz sorguda, ''Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak'taki ormanlık alana gömdüm'' dedi.

Ayhan, sorguda genç kıza önce alkol verdiğini ardından tecavüz ettiğini ve sonrasında parçalara ayırdığını itiraf ettikten sonra genç kızı gömdüğü yerin adresini verdi.

İtirafın ardından Ayhan'ın söylediği adrese giden ekipler, genç kızın cesedini parçalara bölünmüş halde buldu. Haytaoğlu'nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. 

azra gülendam haytaoğlu antalya lara kayıp cesedi bulundu tecavüz mustafa murat ayhan emlakçı öldü öldürüldü kadın cinayeti