Babacan: Erdoğan Bugün Almanya'nın Başına Geçsin, Koca Alman Ekonomisi 4 Senede Batar

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

Partisinin İzmir Karabağlar İlçe Kongresi'nde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Tünelin ucundaki ışık göründü. Beştepe oligarkları için de yolun sonu göründü. Erdoğan'a sesleniyorum, dönülmez akşamın ufkundayız. 84 milyon el ele vermiş, sandık gününü iple çekiyor. Erdoğan'ın iyi-kötü bu ülkeye hizmetleri oldu. Ama artık emeklilik vakti de geldi" ifadelerini kullandı.

Seçimi kazananın vatandaşlar olacağını belirten Babacan, "En güzel yılları umutsuzlukla, kaygıyla geçen vatandaşlarımız kazanacak. Evladına harçlık veremediği için gizli gizli ağlayan babalar, marketten istediğini alamadığı için başı öne eğilen anneler kazanacak. Açlıkla sınanan emekli, ürettikçe zarar eden çiftçi, geçinemeyen işçi kazanacak. 28 Şubatçıların 1000 yıllık iktidar hevesini alaşağı eden kardeşlerim kazanacak. Konserleri yasaklanan sanatçılar kazanacak. Bu seçimi otoriter ittifakın görmezden geldiği milyonlar kazanacak" şeklinde konuştu.

"Erdoğan Sen Görmezden Gelinenlerin Zaferini İyi Bilirsin"

"Sayın Erdoğan, siz görmezden gelinenlerin zaferini iyi bilirsiniz" diyerek Erdoğan'a seslenen Babacan, "2002'de o sessiz yığının desteğiyle iktidara gelmiştiniz. İşte şimdi de görmezden gelinenler kazanacak ve sizin emeklilik günleriniz başlayacak. Kazanan o-bu-şu değil; siz de dahil tüm Türkiye olacak" dedi.

"Koca Alman Ekonomisi Üç Dört Senede Batar"

Erdoğan'ın ekonomiyi batıran kişi olduğunu belirten Babacan "İşi bilmeyene teslim ettiğinizde sağlam işi bozuyor. Sayın Erdoğan bugün gitsin Almanya'ya, oradaki ekonomiyi yönetmeye başlasın. Koskoca Alman ekonomisi üç dört senede batar" diye konuştu.

ali babacan deva partisi erdoğan bugün almanya başına geçsin koca alman ekonomisi 4 senede batar