Babanın İstismarı Küçük Kızın Üzerine Yerleştirilen Ses Kayıt Cihazıyla Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İzmir'de Serkan E. isimli babanın iki kızını istismar ettiği ortaya çıktı. İstismar, küçük kızın üzerine yerleştirilen ses kayıt cihazıyla kanıtlandı.

2'si erkek 4 çocuk babası Serkan E., (42) 9 yıl önce 10 yaşında olan büyük kızı Ecem B.'ye cinsel istismarda bulundu. 4 yıl boyunca babasının istismarına maruz kalan Ecem B., yıllar sonra olayı annesi  Asya D.'ye (36) anlattı. Ancak Asya D. kızına inanmayarak Ecem B.'yi psikoloğa götürdü ve boşanmasına rağmen Serkan E. ile yaşamaya devam etti. İstismarlar devam ederken Serkan E. işlediği başka bir suç sebebiyle cezaevine girdi. Ecem B. babasının cezaevinde olduğu dönemde evden kaçarak bir evlilik yaptı. 

Büyük kızının istismara uğradığına inanmayan anne Asya D., eşi cezaevinden çıktıktan sonra küçük kızı Sıla E.'nin de aynı ifadeleri kullanmasıyla sarsıldı. Sıla E.'nin cinsel istismara uğradığını duyan abla Ecem B., annesine kendisinin de yanı şeyleri yaşadığını söyledi. Bunun üzerine Asya D., Sıla E.'nin üzerine ses kayıt cihazı yerleştirdi. Ses kayıt cihazı takılı olduğu sırada küçük kızı Sıla E.'yi istismar eden babanın sesleri cihaza kaydedildi. 

Sesleri dinleyen Asya D. evde bulunan tabancayla Serkan E.'ye ateş eti. Ağır yaralanan Serkan E. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

''Üçünüz de Kuma Olursunuz''

Eski Eşi Serkan E.'yi vurması sebebiyle gözaltına alınan Asya D.'nin ifadesinde, "Ecem B.'nin yıllar önce bana bu tarz konulardan bahsettiğinden küçük kızım Sıla E.'nin haberi yoktu. Duyduklarımdan sonra aynı şeyleri anlatmalarının tesadüf olmadığını düşündüm. Ses kayıt cihazı aldım. Kızımın iç çamaşırının içine dikerek yerleştirdim. 'Eğer ki baban yine aynı şeyleri yaparsa tuşuna bas, çalıştır' dedim. Böyle yapmamın nedeni, gerçekten böyle bir durum varsa polise giderek şikayetçi olma istediğimdendir. Ses kaydını yapmış ama utandığından hemen verememiş. Olay günü dinlediğim ses kaydında 'Ecem B ile yaşayamadığımı senle yaşadık. Neydik ne olduk' diyordu. Serkan, üçümüze bakarak. 'Madem öğrendin. O zaman üçünüz de kuma olursunuz, aynı anda ilişki yaşarız' dedi. Polise şikayet edeceğimi söyledim. Saçımı çekip beni fırlattı. Yere düştüm. Kalkınca aynanın önünde eşime ait silahı aldım. Ateşledim" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan Asya D. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. Öte yandan tedavisi süren Serkan E. hakkında, 'cinsel amaçla çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'öz çocuğuna cinsel istismarda bulunma' suçlarından suç duyurusunda bulunuldu.

 

izmir konak baba istismar ses kayıt cihazı