Babasını Öldüren 15 Yaşındaki Kız: Sürekli Telefonuma Bakarak Baskı Kuruyordu

TAKİP ET

2 gün önce babası Cuma Ali Ceylan'ı öldüren C.C., babasını üzerinde baskı kurduğu için sevmediğini ve bu sebeple öldürdüğünü söyledi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Cuma Ali Ceylan ile hemşire eşi Emel Ceylan arasında tartışma çıktı. Nedeni bilinmeyen tartışmanın ardından çift yatakları ayırma kararı aldı. Annesi ile babasının ayrı odalarda uyuduğunu gören C.C., saat 04.00 sıralarında babasını bıçakladı. Uykusundan uyanan Cuma Ali Ceylan, kendisine bıçakla saldıran C.C.'yi engellemeye çalışsa da vücuduna aldığı 9 bıçak darbesine dayanamayarak yere yığıldı. 

Evde yaşanan arbedeyi duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ceylan'ın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri ise babasını bıçaklayan C.C.'yi gözaltına aldı. C.C., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pişman Değilim

C. C.’nin savcılıkta verdiği ifadede, “Sürekli telefonuma bakarak, bana baskı kuruyordu. Bu nedenle babamı öldürmeyi geçen yıl kafama koymuştum ama icraata geçiremedim. Kendisini sevmediğim için bıçaklayarak öldürdüm. Olay sonrası babamın kanı kıyafetlerime bulaştı. Odama geçerek, üzerimi değiştirdim. Bu sırada polisler geldi. Babamı öldürdüğüm için pişman değilim” dediği öğrenildi.

kayseri melikgazi babası cuma ali ceylan öldürdü kızı telefonuma bakıp baskı kuruyordu emel