Babasını Öldürüp Okula Giden Liseli Genç: Babam Bana Şiddet Uyguluyordu Sinirlendim Öldürdüm

TAKİP ET

Tüfekle ateş açarak babasını öldüren liseli genç babasından şiddet gördüğünü iddia etti.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesinde sabah erken saatlerde yaşanan olayda anne ve babasıyla yaşayan Reşat Aksakal, oğlu tarafından vuruldu.

Silah sesi üzerine odaya giren anne-baba Reşat Aksakal'ı kanlar içinde yatarken gördü. İlk anda Aksakal'ın intihar ettiğini düşünen aile polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibi, Reşat Aksakal’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlattı. Olay sonrası Reşat Aksakal'ın oğlu 15 yaşındaki lise öğrencisi A.A.'nın da evden ayrılarak okuluna gittiği bilgisine ulaşan polis ekipleri, A.A.'yı gittiği okulda gözaltına aldı.

Lise öğrencisinin sabah sınıf arkadaşlarına babasını vurduğunu söylediği öğrenilirken, gözaltına alınan A.A. polisteki ilk ifadesinde babasını tüfekle vurduğunu iddia etti.

Liseli gencin ilk ifadesinde ''Babam bana şiddet uyguluyordu. Sıkıntılar yaratıyordu. Eve geç gitmeme karışıyordu. Ben de sinirlendim vurdum” dediği öğrenildi.

Şahsın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

baba oğul malatya tüfek öldürdü lisesi reşat aksakal